Pjenušava maska za lice koja briše mitesere poput čarobnog štapića

Pjenušava maska za lice koja briše
mitesere poput čarobnog štapića

Ako kupujete svoje beauty proizvode u trgovini, sigurni znak popularnosti nekog proizvoda je to što su police gdje bi trebao stajati prazne. Lov na beauty proizvode je uzbudljiv, ali ako ovih dana ne možete pronaći omiljenu hidratantnu kremu pri prvom online pretraživanju, obično je udaljena samo nekoliko klikova. No, kad se proizvod poput Dermalogica Blackhead Clearing Fizz maske za uklanjanje mitesera rasproda čak i online to je definitivno znak da ju vrijedi isprobati.

Broj online pretraživanja za Blackhead Clearing Fizz masku je porastao za više od 1000 posto. Ako niste čuli za nju, važno je da znate da je ovo jedna od rijetkih maski koja je nadživjela trend pjenušavih maski za lice od prije nekoliko godina. Prema korisnicima, njezina sposobnost čišćenja mitesera je neprocjenjiva. Ona je must have za kožu sklonu aknama te mješovitu i masnu kožu, a u stanju je dubinski očistiti pore i ukloniti začepljenja i nečistoće u roku od pet minuta.

Mjehurići Blackhead Clearing Fizz maske doslovno otapaju mitesere s lica

Mnoge beauty entuzijastice tvrde da je ova maska poput trenutnog lijeka za mitesere. Uz nju se možete oprostiti od svih nepoželjnih nakupina prljavštine i sebuma za nekoliko minuta. Odlično djeluje protiv mitesera, no i dalje je dovoljno nježna za upotrebu svaki drugi dan. Nakon pet korištenja, jedna korisnica tvrdi da nije imala više prištiće i bilo je puno manje mitesera na njezinom licu.

Dodatno uzbuđenje je promatrati kako se začepljene pore naočigled odčepljuju dok mjehurići doslovno ispiru mitesere s lica. Povrh toga, ova maska kožu čini super mekanom i čistom. Stoga, ako želite preskočiti potencijalne ožiljke i druge posljedice istiskivanja, ova petminutna fizz maska ​​je odličan izbor.

Dermalogica Blackhead Clearing Fizz masku za čišćenje mitesera možete nabaviti ovdje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori