Bočica za vodu koja ima i balzam za usne

Bočica za vodu koja ima i balzam za usne

Od 2011., brend bkr ima misiju mijenjanja svijeta na bolje, a kao sredstvo za postizanje cilja odabrao je boce za vodu – taj svakodnevni predmet, koji smo inače navikli koristiti u plastičnom obliku i poslije ga odbacivati. Uzimajući u obzir to koliko plastici treba da se razgradi u prirodi, a riječ je o stotinama godina, bkr je dizajnirao estetski vrlo privlačne staklene bočice, koje su se pokazale odličnim alternativom za jeftine plastične bočice. Iz ovakvih bočica postao je gušt piti vodu, a u njih su investirali čak i brojni celebrityji, beauty urednice i insajderi iz modne industrije.

Osnvačice brenda Tal Winter i Kate Cutler odvele su cijeli priču oko bkr-a korak dalje, a genijalna novost o kojoj se trenutno priča, njihova je bočica za vodu koja ima integriran balzam za usne.

Nimalo ne čudi da su svoj dizajn povezale i s beauty svijetom, jer već godinama naglašavaju kako je redovita konzumacija odgovarajuće količine vode presudna za zdrav i blistav ten na kojem će proizvodi za njegu i make up mnogo bolje djelovati. bkr Water Balm, ekstenzija je njihova rada i truda – ovaj balzam za usne integriran je u čep same bočice i šanse da vam usne sljedeći put ispucaju ravne su nuli. Voda u bočici hidratizirat će cijeli organizam, a balzam će usnama dati dodatni hidratantni boost i njegu.

Objavu dijeli bkr (@mybkr)

Super njegujući balzam

Sami balzam više je tretman za usne nego klasična mazalica. Sadrži 16 prirodnih biljnih sastojaka koji zajedno djeluju kako bi održali vlagu u nježnoj koži usana, razinu hidratacije i stimulirali proizvodnju kolagena.

Novi bkr balzam za usne kupiti se može odvojeno ili s nastavkom za bočicu uz pomoć kojeg postaje čep. Jednostavno se otvara i zatvara i pouzdano će vam biti baš uvijek pri ruci. Više o brendu i njegovim proizvodima saznati možete ovdje – možda se i vi zaljubite u ove multifunkcionalne bočice nakon kojih vam one obične plastične više neće trebati.

Objavu dijeli bkr (@mybkr)

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori