Biology je prva dermatološka i certificirana organska linija za njegu lica koju ćete odmah zavoljeti

Biology je prva dermatološka i certificirana organska linija za njegu lica koju ćete odmah zavoljeti

Kada govorimo o fragilnoj koži, prirodnosti i prirodnoj ljepoti, prva nam je asocijacija brend A-DERMA. A-DERMA je opet napravila korak naprijed te predstavlja prvu dermatološku i certificiranu organsku liniju za njegu lica, BIOLOGY, koja se prilagođava svim tipovima fragilne kože. Ova linija zadovoljava potrebe svih tipova fragilne kože zahvaljujući otkriću novog djelatnog sastojka, soka Rhealba zobi, prvog organskog ekstrakta A-DERME.

Taj revolucionarni sastojak u dermatologiji glavna je djelatna tvar svih BIOLOGY proizvoda, a njegova je učinkovitost dvostruka:

  1. URAVNOTEŽUJE KOŽU: pruža esencijalne minerale, Ca2+ i Mg2+, te štiti kožu od dehidracije i jača funkciju barijere.
  2. HIDRATIZIRA KOŽU: povećava prirodnu proizvodnju hijaluronske kiseline za +83%, za hidriranu i mekšu kožu.

Uz organski sok Rhealba® zobi, u BIOLOGY proizvodima nalazimo i ekstrakt maslačka, koji s kože odstranjuje čestice onečišćenja. Cijela BIOLOGY linija je jednostavna i potpuna, sastavljena od 7 proizvoda koji zadovoljavaju potrebe svih tipova fragilne kože. Ovi proizvodi ne sadrže parfeme, kontroverzne sastojke i esencijalna ulja, već osnovne sastojke potrebne fragilnoj koži, kako bi se osigurala optimalna podnošljivost za sve tipove kože, čak i kožu sklonu alergijskim reakcijama.

Unutar BIOLOGY linije mogu se pronaći:

  • 2 proizvoda za čišćenje kože – dermatološka MICELARNA VODA i dermatološki LOSION
  • 2 dermatološke hidratantne kreme – LAGANA, namijenjena normalnoj do mješovitoj koži i BOGATA, namijenjena suhoj koži
  • 3 dermatološka proizvoda za specifičnu njegu – BIOLOGY AR dermatološka njega protiv crvenila, s ekstraktom mandarine – za kožu sklonu kuperozi, BIOLOGY CALM umirujuća dermatološka njega, s ekstraktom kola oraha – za reaktivnu kožu te BIOLOGY NUTRI hranjiva dermatološka njega, s organskim uljem šafranike – za vrlo suhu kožu. 

Obzirom da svaki tip fragilne kože ima različite potrebe, BIOLOGY linija je jedinstvena jer nudi mogućnost MIX&MATCH sustava. 3 dermatološka proizvoda za specifičnu njegu mogu se koristiti samostalno ili pomiješani s BIOLOGY hidracijskom kremom ili dnevnom kremom za njegu – za teksture koje se prilagođavaju svim tipovima kože.

Dodatne posebnosti BIOLOGY linije

Certificirana organska kozmetika

BIOLOGY linija dobila je strogi organski certifikat od strane Ecocerta, koji je priznat u cijelom svijetu, a temelji se na COSMOS ORGANIC standardu. Time se jamči odgovoran pristup i osigurava se okvir za proizvode u svim fazama razvoja: jamstvo transparentnosti i povjerenja za potrošače.

Eko dizajnirana pakiranja

Kutije BIOLOGY proizvoda izrađene su od reciklabilnog materijala iz održivo upravljanih FSC šuma, bočice su napravljene od 100% reciklirane i reciklabilne plastike, dok su tube napravljene od reciklirane plastike.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori