Čudo u bočici? Za ovaj serum tvrde da podiže i učvršćuje grudi i stražnjicu
Čudo u bočici? Za ovaj serum tvrde da podiže i učvršćuje grudi i stražnjicu

Čudo u bočici? Za ovaj serum tvrde da podiže i učvršćuje grudi i stražnjicu

Estetski izgled igra značajnu ulogu u samopouzdanju, a u ljetnoj sezoni svi težimo izgledati što je bolje moguće. Jedna od najčešćih želja među ženama je da imaju čvrste i punije grudi i stražnjicu. Na sreću, napredak u kozmetičkoj industriji doveo je do razvoja proizvoda koji omogućavaju postizanje tih ciljeva bez potrebe za invazivnim zahvatima. Pronašli smo inovativan proizvod za učvršćivanje i popunjavanje grudi i stražnjice, a sve o njemu saznajte u nastavku.

 

Biologique Recherche Lift Buste 3D

Lift Buste 3D predstavlja stručnu njegu koja učvršćuje i popunjava grudi i stražnjicu. Sadrži visoku koncentraciju popunjavajućih, učvršćujućih i zaglađujućih aktivnih sastojaka. Prsa i stražnjica ponovno zadobivaju voluminozne, fluidne i oblikovane obline. Koža je zaglađena, zategnutija, učvršćenija, za vidljiv i prirodan push up učinak.

Podiže grudi za push up učinak te oblikuje i podiže grudi i stražnjicu. Popunjava i vraća volumen, učvršćuje, zaglađuje i poboljšava tonus kože te sprječava i ispravlja opuštenost, a bore i borice na dekolteu su zaglađenije.

Kako ga koristiti?

Na grudi nanesite tri do četiri pumpice proizvoda na dlan i ravnomjerno ga rasporedite po dlanovima. Nanesite proizvod pokretima u obliku broja osam. Ravnim desnim dlanom počnite ispod desne dojke i proizvod nanesite prema lijevom ramenu, krećući se preko sredine prsa. Ponovite na drugoj strani, počevši ispod lijeve dojke prema desnom ramenu. Izvedite uzlazne zaglađujuće pokrene na vanjskoj strani desne, zatim na vanjskoj strani lijeve dojke. Na stražnjicu nanesite proizvod velikim uzlaznim pokretima od gornjeg dijela bedra prema boku.

Učitati još
Zatvori