Na plažu ne idemo bez ovog proizvoda za sunčanje
Na plažu ne idemo bez ovog proizvoda za sunčanje

Na plažu ne idemo bez ovog
proizvoda za sunčanje

Tijekom više od 40 godina, jedinstvena metodologija Biologique Recherche izgradila je izuzetnu reputaciju zadivljujuće učinkovitosti koja se temelji na kliničkom pristupu njezi kože te pruža trenutačne i dugotrajne rezultate.

Protection U.V. Corps SPF 25 inovativna je kombinacija 100 % prirodnih i ekološki prihvatljivih filtara koji poštuju okoliš i morsku bio-raznolikost. Pomaže u zaštiti epiderme od štetnih učinaka vidljive svjetlosti te UVA, UVB i infracrvenih zraka. Bogat hidrirajućim i obnavljajućim aktivnim sastojcima, pomaže u prevenciji starenja i dehidracije kože.

Iako je sunce neophodno za život i sintezu vitamina D, prekomjerno izlaganje može utjecati na zdravlje, a posebno na kožu, te ostaviti kratkoročne i dugoročne posljedice. Unatoč nizu prirodnih zaštitnih mehanizama ljudskoga tijela protiv UV zračenja, potrebna je vanjska zaštita od sunca da bi se ograničila oštećenja kože.

Protection U.V. Corps SPF 25

Kao dodatak liniji njege za sunčanje za lice, Biologique Recherche obogaćuje liniju za sunčanje specifičnim proizvodom za tijelo Protection U.V. Corps SPF 25. Kao novi znanstveni napredak za učinkovitu borbu protiv štetnog djelovanja sunca, Protection U.V. Corps SPF 25 temelji se na 100 % prirodnim mineralnim i biljnim filtrima.

Tehnologija Triple Shield Complex© ciljano djeluje na 100 % sunčevih zraka (UVA + UVB + vidljivo svjetlo + infracrveno svjetlo) i pruža potpunu zaštitu istovremeno čuvajući sunčev kapital kože. Bogat hidrirajućim i obnavljajućim aktivnim sastojcima, Protection U.V. Corps SPF 25 pomaže spriječiti starenje kože i dehidraciju epiderme.

Biologique Recherche pruža program inovativne cjelovite njege za sunčanje koji sada uključuje zaštitu od sunca za tijelo koja je prilagođena svim Trenutnim stanjima kože©, koja je vodootporna te poštuje okoliš i morsku bio-raznolikost. Naš sustav filtara zaštite od sunca osmišljen je tako da ograniči unošenje i širenje krema za sunčanje u more. Kao osnivački član udruge OceanoScientific, prioritet Biologique  Recherche je dati doprinos očuvanju oceana.

Prednosti

  • štiti kožu od UVA i UVB zraka, vidljive svjetlosti i infracrvenih zraka
  • prevenira fotostarenje
  • pomaže prevenirati dehidraciju.

Preporuke za upotrebu

Kod kuće: nasprejati na dlanove i izdašno nanijeti na cijelo tijelo, posebno na vrat i dekolte prije svakog izlaganja suncu. Ako ne nanesete dovoljno proizvoda, razina zaštite od sunca bit će znatno smanjena. Za optimalnu zaštitu, potrebno je ponovo nanositi proizvod (barem svaka dva sata), osobito nakon znojenja, plivanja, nakon što ste osušili kožu ili poslije dugotrajnijeg izlaganja suncu.

Foto: Biologique Recherche

Učitati još
Zatvori