Najnovija Bioderma micelarna voda za koju možda još uvijek ne znate

Najnovija Bioderma micelarna voda za koju
možda još uvijek ne znate

Neokrunjena junakinja kupaonica diljem Hrvatske i svijeta, Biodermina ružičasta micelarna voda, postala je kultni klasik usudili bismo se reći skoro svake beauty rutine.

Sensibio H2O micelarna otopina, jedan je od onih kozmetičkih proizvoda bezvremenske kvalitete, kojem i dermatolozi daju zeleno svjetlo, jer je riječ o nevjerojatno blagoj vodici po mjeri osjetljive kože s odličnom djelotvornošću u uklanjanju make upa i nečistoća s lica.

Jednako kao što je obožavana, slavna ružičasta vodica posljednjih nam je mjeseci postala teško dostižna. Svaka od vas koja je u zadnje vrijeme navratila u ljekarnu po novu dozu, sasvim sigurno se razočarala, jer je zavladala nestašica Bioderma Sensibio H2O micelarne vode i nitko nam ne zna baš najbolje ili potpuno precizno reći što se dogodilo i kada će se vratiti. Priča se o tome da se mijenjaju dobavljači, no dok ju željno iščekujemo (kao i onu genijalnu akciju u sklopu koje se za nešto više od 100 kuna moglo nabaviti čak dvije bočice od 500ml), za vas imamo podjednako odličnu vijest, i to u obliku najnovije Bioderma micelarne vode koja polako pušta svoje korijene na tržištu.

Upoznajte Bioderma Pigmentbio H2O micelarnu vodu

Ova nova micelarna voda na globalnoj je razini počela predstavljanje još na jesen 2019., no nama je definitivno dosad bila nepoznanica. Sada se polako pojavljuje po raznim svjetskim i europskim web shopovima, a zahvaljujući njoj najviše će profitirati one žene koje se bore s hiperpigmentacijom na licu.

Naime Bioderma Pigmentbio H2O Brightening Micellar Water novi je Biodermin proizvod koji je posebno kreiran kako bi se uhvatio u koštac s tamnim mrljama na licu te sivim i beživotnim tenom.

Osim što uklanja make up podjednako uspješno kao i bilo koja druga Bioderma micelarna voda, ova micelarna otopina također pruža vrlo, vrlo nježnu eksfolijaciju, kako bi kožu riješila nakupljenog pigmenta na njenoj površini.

Uz micelarnu vodu, Bioderma je za sve one koji se muče s hiperpigmentacijom pripremila i druge proizvode u Pigmentbio liniji, kao što su dnevna i noćna krema i koncentrat s vitaminom C.

Pitate se gdje ju nabaviti?

U našim ljekarnama još nismo provjerile, a vjerojatno ni nećemo još neko vrijeme, no možete se osloniti na web shopove i pomno pratiti kada će Bioderma Pigmentbio H2O micelarna voda stići i u naše online trgovine. Zasad je Pigmentbio linija dostupna na Notino.hr, a što se tiče inozemnih beauty shopova, tu su Escentual.com, Amazon.co.uk na kojem sama Bioderma prodaje svoju kozmetiku.

Foto: Bioderma

Učitati još
Zatvori