Prva tekuća marmelada za ubrzano tamnjenje koja će vas i osvježiti!

View this post on Instagram

I miss you lots

A post shared by Clara Aparicio (@clara.aparicio) on

Sjajan i brončani ten često je vrlo poželjan i mnogi ga smatraju znakom ljepote i privlačnosti. Na raspolaganju je nekoliko opcija za tamnjenje koje vam mogu pomoći da brzo postignete zdravi i preplanuli ten. Jedna od njih je tekuća supertanning marmelada za tijelo. Usprkos onome što mnogi kažu, provođenje nekoliko sati na suncu je zapravo zdravo za vas i potiče proizvodnju vitamina D u vašem tijelu. Međutim, nemojte zaboraviti koristiti proizvode za zaštitu od sunca sa SPF 30 ili više. Kako bi vaša koža bila sjajnija i više preplanula, nakon kreme sa zaštitnim faktorom nanesite Biobaza kraljevski tekući pekmez kako bi postigle brončani ten iz snova. Uz to, njihov najnoviji Supertanning Royal Liquid Marmalade sadrži jedan ‘tajni’ sastojak koji će vam olakšati podnošenje ljetnih vrućina i pružiti osvježenje tijekom sunčanja.

Biobaza kraljevski tekući pekmez s mentolom

Biobaza kraljevski tekući pekmez za ubrzano tamnjenje kreiran je na bazi visokovrijednih ulja badema, lješnjaka, sjemenki grožđa, avokada, sezama, oraha, kokosa i suncokreta te jedinstvenog ekstrakta ljubičaste mrkve bogatog antocijaninima te beta karotenom za intenzivno poticanje tamnjenja. Obogaćen skvalanom, inovativnim prirodnim sastojkom koji se koristi u anti-age beauty proizvodima, ovaj pekmez obnavlja i štiti kožu od prijevremenog starenja dok mentol pruža ugodan osjećaj osvježenja u kojem ćete uživati tijekom ljetnih dana i sunčanja. Osim toga, koktel prirodnih ulja i mentol daju ovom Mint Fresh pekmezu neodoljiv miris za kojim će uzdisati cijela plaža.

Prilikom nanošenja preporučljivo je izbjegavati oči i područje oko očiju. Ovaj proizvod ne sadrži SPF te se ne preporučuje osobama sa svijetlom kožom i djeci. Nemojte smetnuti s uma da prekomjerno sunčanje ozbiljno ugrožava zdravlje. U slučaju izlaganja suncu, prvo nanesite proizvod za zaštitu od sunca, potom ovaj tekući pekmez.

Biobaza Supertanning Royal Marmalade Minty Freshness potražite u svim drogerijama i većim trgovinama po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 89,90 kn.

Foto: Instagram, Biobaza

0