Znamo kako možete smanjiti vidljivost celulita i kod kuće

Znamo kako možete smanjiti
vidljivost celulita i kod kuće

Beurer Cellulite Releazer

Lijepa i glatka bedra san su svih nas, no milijuni ljudi, posebice žena, diljem svijeta bori se s celulitom. Čak i žene s vitkom figurom mogu iskusiti problem “narančine kore”.

Jedva smo dočekali lijepe dane da se skinemo u nešto lagano i lepršavo, no postoji jedan problem – celulit. Problem je još veći kada se trebamo skinuti u kupaći kostim. Taj trenutak osjećamo nelagodu zbog pokazivanja nesavršenosti na tijelu, a jedino rješenje je uhvatiti se u koštac s problemom i krenuti u njegovo rješavanje.

Dobra vijest je da, iako se celulit ne može potpuno suzbiti, on se i dalje može tretirati raznim tehnikama. Zdrav životni stil trebao bi biti na prvom mjestu. Preporučuje se redovito vježbanje, masaža, zdrava i uravnotežena prehrana.

Anticelulitni masažer za smanjenje vidljivosti celulita

Beurer Cellulite Releazer

Sve je više tretmana koje možete raditi u udobnosti vlastitog doma, a ovo je jedan od njih. Korištenje masažera za celulit može vam pomoći razbiti masne naslage ispod kože i smanjiti vidljivost celulita. Ovakvim tretmanima potaknut ćete cirkulaciju duboko ispod kože i malo po malo riješit ćete se celulita. Ovo nije brzo rješenje, no ako masažu redovito radite, vaš celulit će se značajno smanjiti.

Prvi klinički testiran anticelulitni masažer

Beurer Cellulite Releazer 7

Beurer Cellulite Releazer CM 100 anticelulitni masažer klinički dokazano smanjuje celulit, poboljšava cirkulaciju u svim slojevima kože i poboljšava izgled kože. Povećava mikrocirkulaciju tkiva pomoću vibracija. Uređaj pospješuje i ubrzava razgradnju molekula masnoća u masnim stanicama te razgrađuje celulit u područjima gdje nastaje. Jednostavan je za primjenu.

Za najbolje rezultate uređaj koristite svaki dan ili svaki drugi dan do željenog učinka, nakon toga slijedi faza održavanja s rjeđim periodom korištenja. Uređaj se može koristiti na području nogu i stražnjice. Cijeli anticelulitni tretman traje dvadesetak minuta. Beurer Cellulite Releazer CM 100 anticelulitni masažer za primjetno glatke, čvrste i zategnute obline.

Beurer Cellulite Releazer

Uz dodatan učinak drenaže smanjuje se izgled narančine kore. Udubljenja su manje vidljiva i nepravilnosti su smanjene u smislu primjetno glatke, čvrste, napete kože i oblina tijela.

Kako se koristi Beurer Cellulite Releazer CM 100?

  • Prva faza – anticelulitna masaža

Prije tretmana stavite nekoliko kapi masažnog ulja na dlan, zatim ravnomjerno umasirajte ulje na dijelove tijela koje ćete tretirati. Za najbolje rezultate stavite nogu koju želite tretirati na stolac ili na rub kade. Cijeli tretman masaže bedra izvodite stojeći. Tretirajte vanjsku stranu bedara stranom sa šiljcima uz male i brze kružne pokrete te umjereni pritisak (otprilike 3 minute). Uvijek se krećite od koljena prema gore.

  • Druga faza – anticelulitna masaža

Kao i u prvoj fazi, ostanite stajati. Tretirajte vanjsku stranu bedara stranom sa šiljcima uz sporije i veće kružne pokrete i jači pritisak (otprilike 3 minute). Tretirajte se od koljena prema gore.

Beurer Cellulite Releazer
  • Treća faza – drenaža

Uz srednji pritisak kližite, uređajem od koljena prema gore, koristeći rub u boji. Jedan potez bi trebao biti dugačak oko 10 cm. Ponovite ovaj postupak 5 puta. Tretman traje približno 1 minutu. Učinkom drenaže smanjuje se izgled narančine kore. Udubljenja su manje vidljiva i nepravilnosti su smanjene u smislu primjetno glatke, čvrste i napete kože i oblina tijela. Uređaj je vrlo jednostavan za primjenu, a za bolje rezultate može se koristiti svakodnevno.

Više o samom proizvodu i njegovim značajkama možete pronaći na linku i otkriti u videu u nastavku:

Anticelulitni masažer koji ima i manje, putno izdanje

Beurer Cellulite Releazer CM 100 anticelulitni masažer dobio je i svoju manju verziju – Beurer Cellulite Releazer CM 100 Compact. Iako manji, jednako je učinkovit i zbog svoje veličine preporučuje se za masaže kod putovanja.

Beurer Cellulite Releazer

Kreiran je i Beurer CM 50 anticelulitni masažer koji je malo drugačiji, no jednako kvalitetan anticelulitni masažer. Namijenjen je tretiranju područja sklonih celulitu i nakupljanju masnih naslaga. Oponaša pokrete ruku tijekom profesionalne anticelulitne masaže. Učinkovita masaža masnoga tkiva potiče bolju cirkulaciju i smanjuje nakupine masnih naslaga. Uređaj je ergonomski dizajniran i omogućuje dvije jačine masaže.

Za bolji rezultat preporučuje se korištenje anticelulitnih krema ili ulja. Roleri masažera mogu se odvojiti i prati. Dosljednost je ključna i bez nje nijedan od tih proizvoda neće napraviti veliku razliku.

Beurer Cellulite Releazer 9

Medikor Beauty

Medikor Beauty linija donosi premium beauty uređaje britanskog proizvođača Rio Beauty i njemačkog proizvođača Beurer, a sve ih možete i uživo isprobati u Medikoru Beauty kutku.

Beurer Cellulite Releazer CM 100 anticelulitni masažer te cijeli niz beauty gadgeta za lice i tijelo možete pronaći u Medikor specijaliziranoj prodavaonici (Tratinska ulica 58 u Zagrebu) na Medikor web shopu te u odabranim ljekarnama. Sva prodajna mjesta pogledajte ovdje.

Pratite Medikor Beauty na FacebookuInstagramu te YouTube kanalu.

Credits:
Foto: Sanja Ebip Jagatić
Video: Stav studio/Marko Gregurić
Frizura: Salon Teuta
Manikura: Manos
Make up: Nina Pejnović

Učitati još
Zatvori