Kućna anticelulitna masaža – otkrijte kako i uz koji proizvod ona uistinu djeluje

Kućna anticelulitna masaža – otkrijte kako i uz koji proizvod ona uistinu djeluje

Celulit je postao uobičajena pojava kod većine ljudi, posebice žena, uglavnom zbog sjedilačkog načina života. No, bez obzira na to, vesele nas kućne metode kojima ga možemo umanjiti.

Od pjenastih valjaka, gua sha masažera do štapnih vibrirajućih masažera, najnovije tehnike masaže imaju moć boriti se protiv celulita, pa čak i ojačati vaš imunološki sustav.

Masaža može poboljšati izgled celulita na sljedeće načine:

  • dreniranjem viška tjelesne tekućine
  • preraspodjelom masnih stanica
  • poboljšanjem cirkulacije

Stvari koje treba uzeti u obzir:

Celulit je čest, osobito kod žena. To što imate celulit ne znači nužno da imate prekomjernu težinu ili da ste bolesni. Međutim, bez redovitih tretmana i brige o vlastitim tijelu i prehrani ni jedna masaža neće ukloniti celulit u potpunosti.

Postoje značajni dokazi da stvari poput ručnih vibrirajućih masažera ili četke za suho četkanje mogu učiniti mnogo u borbi proziv protiv celulita, osobito dugoročno.

Jedan od proizvoda koji djeluju je Beurer Cellulite Releazer CM 100 anticelulitni masažer koji klinički dokazano smanjuje celulit, poboljšava cirkulaciju u svim slojevima kože i poboljšava izgled kože pomoću vibracija.

Uređaj pospješuje i ubrzava razgradnju molekula masnoća u masnim stanicama te razgrađuje celulit u područjima gdje nastaje.

Dva načina djelovanja: masaža vibracijom i drenaža.

Kako funkcionira ovakav oblik masaže?

Na samom početku masaže, noge se namažu uljem i s masažerom se ponavljaju serije pokreta koji pritišću celulit i masne stanice. Takvim pokretima stimulira se limfni sustav i time tijelo oslobađamo od toksina.
Oslobađanjem od toksina potiče se metabolizam, ubrzava se cirkulacija i celulit kreće na svoj put izbacivanja putem urinarnog i probavnog trakta. Upravo zato preporučljivo je tijekom tretmana piti što više vode.

Uz dodatan učinak drenaže smanjuje se izgled narančine kore, udubljenja su manje vidljiva i nepravilnosti su smanjene – u smislu primjetno glatke, čvrste, napete kože i oblina tijela.

Za najbolje rezultate uređaj koristite svaki dan ili svaki drugi dan do željenog učinka, nakon toga slijedi faza održavanja s rjeđim periodom korištenja. Uređaj se može koristiti na području nogu i stražnjice. Cijeli anticelulitni tretman traje dvadesetak minuta.

Beurer Cellulite Releazer CM 100 anticelulitni masažer za primjetno glatke, čvrste i zategnute obline.

Više o samom proizvodu i njegovim značajkama možete pronaći na linku i otkriti u videu u nastavku:

Anticelulitni masažer koji ima i manje, putno izdanje

Beurer Cellulite Releazer CM 100 anticelulitni masažer dobio je i svoju manju verziju – Beurer Cellulite Releazer CM 100 Compact. Iako manji, jednako je učinkovit i zbog svoje veličine preporučuje se za masaže kod putovanja.

Medikor Beauty

Medikor Beauty linija donosi premium beauty uređaje britanskog proizvođača Rio Beauty i njemačkog proizvođača Beurer, a sve ih možete i uživo isprobati u Medikoru Beauty kutku.

Beurer Cellulite Releazer CM 100 anticelulitni masažer te cijeli niz beauty gadgeta za lice i tijelo možete pronaći u Medikor specijaliziranoj prodavaonici (Tratinska ulica 58 u Zagrebu) na Medikor web shopu te u odabranim ljekarnama. Sva prodajna mjesta pogledajte ovdje.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori