Besplatni kongres o filerima i ostalim proizvodima u službi estetike

Besplatni kongres o filerima i ostalim
proizvodima u službi estetike

Primjena novih tehnologija i metoda poput botoxa, dermalnih filera, lasera i ultrazvuka, revolucionarno mijenja broj indikacija i postupaka za pomlađivanje i uljepšavanje u odnosu na operacijske metode. Brzo izvođenje, dobra podnošljivost zahvata bez potrebe za oporavkom te momentalno vidljiv učinak osigurali su iznimnu popularnost nekirurških minimalno invazivnih metoda, tako da nije čudo da ovih dana među doktorima koji se bave estetskom medicinom vlada veliki interes za nadolazeći stručni skup s međunarodnim sudjelovanjem ESTETICA DEMIK koji će se održati u petak i subotu, 8. i 9.11. sklopu kongresnog centra City Plaza (ex Hypo centar) , Slavonska avenija 6 u Zagrebu.

Estetica Demik je prošle godine posjetilo preko 300 liječnika iz Hrvatske i regije, a kako je bilo prošle godine pogledajte ovdje.

Prvi dan

FILERI- ISKUSTVO IZ PRVE RUKE: SLUČAJEVI IZ HRVATSKIH POLIKLINIKA DOKUMENTIRANI VIDEIMA

Renomirani hrvatski liječnici i gosti predavači ponovno će se naći u ulozi predavača i panelista, a kroz dva dana predavanja posjetitelji će dobiti sve informacije i razloge zašto koristiti određene medicinske proizvode.

Prvi dan kongresa liječnici će dobiti NAJDETALJNIJI PRISTUP FILERIMA I PUNJAČIMA – izlaganja popraćena filmovima koji prikazuju slučajeve iz hrvatskih poliklinika. Što za određene filere imaju reći liječnici: dr. med. Tomica Bagatin, spec. maksilofacijalne i subspec. plastične kirurgije glave i vrata, dr. med. Nevia Delalle, spec. dermatovenerologije, dr. sc. Ivana Nola, dr. med. spec. dermatovenerologije, dr. med. Josip Lovrić, spec. opće kirurgije, prim. dr. sc. Zoran Veir, dr. med., spec. kirurgije i subspec. plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije, prim. mr. sc. Ljubiša M. Grujić, dr. med., spec. plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije, dr. med. Jeannette Gjurić, spec. anesteziologije, reanimacije i intenzivne medicine, tradicionalne kineske medicine te anti-aging i estetske medicine i dr. med. dent. Diana Plazonić. Moderatori: Dr. sc. Mladen Duduković, dr. med., spec. plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije i dr. sc. Željana Bolanča, dr. med. spec. dermatovenerologije.

Drugi dan

OSTALI MEDICNSKI PROIZVODI U SLUŽBI ESTETIKE- ISKUSTVO IZ PRVE RUKE: SLUČAJEVI IZ HRVATSKIH POLIKLINIKA DOKUMENTIRANI VIDEIMA

Drugi dan se obrađuje tema: Koji medicinski uređaji s područja estetike daju senzacionalne rezultate i zašto su ih odabrali hrvatski liječnici: dr. med. Nevia Delalle, spec. dermatovenerologije, dr. med. Dinko Kaliterna, spec. dermatovenerologije, dr. med. Martina Šarec Ivelj, spec. opće kirurgije i subspec. plastične kirurgije i dr. med. Josip Zekić, specijalizant dermatovenerologije. Moderator: dr. med. Jeannette Gjurić, spec. anesteziologije, reanimacije i intenzivne medicine, tradicionalne kinesk medicine te anti-aging i estetske medicine

Na temu novih preparata i medicinskih proizvoda s kojima su oduševljeni stručnjaci u službi estetike, panelisti su: dr. sc. Željana Bolanča, dr. med. spec. dermatovenerologije, dr. med. Tanja Vrčić, spec. dermatovenerologije, dr. med. Jelena Jakić, spec. dermatovenerologije, dr. med. Josip Zekić, specijalizant dermatovenerologije, Carole Foussé, osnivačica i CEO Laboratorija D’Anjou, prof. biologije i kemije Jelena Batić i Kristina Ukalović, menadžer u zdravstvu, licencirani edukator, kozmetolog i profesor.

Na kongresu predstavljamo IMPLANTATE S NAJMANJE RIZIKA – gdje će liječnici imat ćete priliku poslušati i predavanje vrsnog prof. dr. sc. Davora Mijatovića o novoj generaciji implantata za povećanje grudi – Motiva. Jedan od vrhunskih stručnjaka prof. dr. sc. Mislav Gjurić, dr. med., otorinolaringolog i plastični kirurg glave i vrata održat će predavanje o NAJNOVIJEM UREĐAJU ZA LIPOSUKCIJU – Vibrasat Pro, a dr. med. Hrvoje Reil, spec. medicine rada i sporta govorit će o PRIPREMI KOŽE ZA ESTETSKE TRETMANE.

SVIM LIJEČNICIMA ULAZ BEZ KOTIZACIJE

Cilj ovog stručnog skupa je promicati kvalitetan edukacijski sadržaj, proizvode i usluge, zbog čega je ulaz na ovaj kongres besplatan, ali je ulaz je dozvoljen isključivo doktorima medicine ili stomatologije te je moguć isključivo putem prijave na linku. Prijave se mogu slati i na mail: [email protected] ili na: 091 794 84 97

Program i raspored kongresa se mogu vidjeti na linku. Prijave na stručni skup s međunarodnim sudjelovanjem ESTETICA DEMIK moguće su na ovom linku.

Učitati još
Zatvori