2u1 make up proizvod kojeg se beauty entuzijastice ne mogu zasititi

Nikada ne možete pogriješiti ako pratite jedno od osnovnih make up načela – manje je više! To jako dobro znaju brojne beauty entuzijastice diljem svijeta pa često ne nanose puno šminke na lice, ali i svoju kozmetičku torbicu ne natrpavaju gomilom proizvoda. Upravo zato su tijekom posljednjih godinu dana multifunkcionalni proizvodi postali hit jer skraćuju našu make up rutinu. Poznati model iz Škotske i osnivačica Insta profila @thegreedymodel jedna je od onih koja voli ovakve proizvode i ne ustručava se to podijeliti sa svojim brojnim obožavateljima i followerima. Naime, nedavno je putem Instagram Storyja Emma Louise Connolly istaknula koji je njezin omiljeni lip & cheek tint za koji je primijetila da ‘traje zauvijek’ – ili barem do onog trenutka dok ga same ne odlučite skinuti. Radi se o Benetint lip & cheek stainu koji već 45 godina vlada make up svijetom.

Benetint je make up proizvod koji će vas zadiviti svojim trajanjem

Ovaj make up proizvod s mirisom ruže postoji već impresivnih 45 godina. Benefit je lansirao svoju prvu iteraciju Benetinta davne 1976. godine. Izvorno su ga kreirali osnivači Benefita, Jean i Jane Ford, za egzotične plesačice u Mission Districtu San Francisca. Njegov aplikator klizi po usnama i besprijekorno se stapa s kožom na obrazima, za lijep izgled u samo nekoliko sekundi. Boja je otporna na poljupce te traje satima pa ju vole brojne slavne osobe, vizažistice i beauty entuzijastice diljem svijeta.

Strastveni obožavatelji Benefitovog heroja već znaju da je Emma potpuno u pravu i da se zaista radi o najprirodnijoj i najdugotrajnijoj boji za usne i obraze. Sve što je potrebno je nanijeti Benetint vrhovima prstiju na usne i obraze, lagano utapkavajući proizvod dok ne postignete željeni izgled, a zatim odmah operite ruke, inače biste ostatak dana mogle imati ružičaste vrhove prstiju. Efekt rumenila traje satima, a potrebno je jako malo proizvoda prilikom nanošenja tako da će vam jedna bočica Benetinta trajati i više od godinu dana. Mnogo toga uistinu ide u prilog ovom kultnom klasiku.

Benefit Benetint možete nabaviti ovdje.

Foto: Instagram

0