Ovaj viralni serum proglašen je jednim od najboljih proizvoda svih vremena

Ovaj viralni serum proglašen je jednim od
najboljih proizvoda svih vremena

Koliko god voljeli društvene mreže poput TikToka, često zaboravimo da je ova platforma prvenstveno tu za zabavu. Ona je prepuna raznolikog sadržaja, no treba biti oprezan i ne shvaćati preozbiljno apsolutno sve što vidimo. Naime, mnogi proizvodi mogu izgledati puno bolje i učinkovitije na našim pametnim telefonima. Ipak, u stvarnom bi nas životu mogli prilično razočarati. Prečesto oni proizvodi koji čine najbolje videozapise zapravo nisu najbolji od najboljih. Međutim, skincare brend BeautyStat je viralna iznimka.

Kultni BeautyStat serum ima vrhunska anti-age svojstva, a djeluje već za 3 dana

Hashtag #beautystat se trenutno na Tiktoku nalazi na 4,7 milijuna pregleda, a budući da je brend razvio jedan od kemičara koji je prilično obožavan u kozmetičkoj industriji, Ron Robinson, možete biti sigurni da su njegove formule kreirane s visokokvalitetnim sastojcima. BeautyStat je najpoznatiji po svom serumu s vitaminom C koji se zove Universal C Skin Refiner. On sadrži patentiranu formulu koju čini 20 posto vitamina C s EGCG – aktivnom komponentom zelenog čaja za koju brend kaže da radi s vitaminom C za najsnažniji i najučinkovitiji anti-age učinak.

Uz vitamin C i EGCG, ovaj proizvod sadrži i skvalan iz masline za dozu hidratacije, a vinska kiselina održava kožu na najboljoj pH razini kako bi se formula mogla apsorbirati u dublje slojeve kože te kako bi najbolje odradila svoj posao. Beauty entuzijastice kažu da ova snažna, ali nježna formula zaglađuje fine linije oko očiju, učvršćuje kožu i izbljeđuje tamne mrlje već za tri dana. Čak i oni u kasnim 50-ima kažu da primjećuju smanjenje bora zahvaljujući ovom kultnom BeautyStat serumu. Nije uzalud proglašen jednim od najboljih proizvoda svih vremena prema WWD-ju i Beauty Inc.-u.

BeautyStat Universal C Skin Refiner možete nabaviti ovdje.

Foto: Instagram

Preporuka

Zatvori