Čarobni serum iz svijeta mineralne kozmetike s kojim će koža biti njegovana i sjajna

Čarobni serum iz svijeta mineralne kozmetike s kojim će koža biti njegovana i sjajna

Predstavljamo BeautyPrep hijaluronski serum s potpisom kozmetičkog brenda jane iredale – jednostavan, ali moćan korak koji će upotpuniti svakodnevnu rutinu njege. Hijaluron male i velike molekularne mase trenutno hidratizira kožu i veže vlagu u dubljim slojevima dermisa. Napunite kožu vlagom i svježinom, pokažite njezin sjaj.

Idealan je za svaku dob, kao i za različite tipove kože jer osigurava dugotrajnu hidrataciju, smanjuje fine linije i crvenilo. Također, popravlja izgled umorne kože te zaglađuje neravnomjernu teksturu kože. BeautyPrep hijaluronski serum sadrži laganu, nemasnu formulu koja štiti, smiruje i njeguje kože, a istovremeno smanjuje i izraženost pora. Već nakon dva tjedna redovite uporabe, koža je hidratiziranija i sjajnija.

Formula sadrži i hijaluronsku kiselinu, “pametni nutrijent” koji veže tisuću puta više vlage od vlastite težine. Njezin je zadatak i hidratizacija kože te stvaranje zaštitne barijere na površini kože.

Neizostavan dio formule su i moćni sastojci iz mora – zelena alga umiruje i štiti kožu dubinski je vlažeći, dok glikol i alge osiguravaju hidrataciju u vanjskim slojevima te daju baršunastu glatkoću. Peptidi iz morskog kolagena njeguju suhu i oštećenu kožu.

Zahvaljujući hranjivim tvarima, koža je zaštićena od štetnih vanjskih utjecaja. Magnezijev aspartat jača kožu i dubinski je vlaži, dok ekstrakt organske zobi štiti i umiruje kožu. Posljednji, ali ne i manje važan je ekstrakt krastavca koji hidratizira kožu, ublažava iritaciju i pruža joj zaštitu.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori