Najpoznatija make up spužvica BeautyBlender sada ima nasljednika

Beautyblender je već godinama poznat kao najbolja i najpreciznija spužvica za nanošenje make upa, a svakako i ona najpopularnija! Mnogi brendovi pokušali su joj konkurirati vlastitim inačicama, no i dalje najviše hvale dobiva sami Beautyblender. Kako ipak ne bi živio na staroj slavni, Beautyblender je nastavio razvijati nove proizvode i širiti svoje poslovno carstvo. Nedavno smo vam pisali o tome kako je brend predstavio svoj prvi tekući puder Bounce, a još jedna novost koja je oduševila korisnice Beautyblendera je nova i dosad neviđena spužvica za nanošenje make upa iz ovog kreativnog beauty laboratorija.

Njeno ime je  beautyblender Power Pocket Puff i već ju nazivaju nasljednicom originalne spužvice. No, dvije se spužvice ponajprije razlikuju u obliku; ova nova zadržava elipsasti oblik, ali više je plosnata i ima drugačiju teksturu. Oblik suze, koji zadržava od obične spužvice, omogućuje joj da manevrira po cijelom licu i puderom lako doseže čak i ona područja koja je inače teško dobro našminkati, kao što je to primjerice područje oko nosa. Njome se može i konturirati po licu, a ako vam djeluje poznato, to je zato što je brend odlučio redizajnirati onu klasičnu i dosadnu spužvicu koju najčešće dobivamo u kompaktu s puderom u kamenu (i najčešće ju ne koristimo).

beautyblender Power Pocket Puff

Ružičasta strana spužvice ima posebna vlakna koja uzimaju točno određenu količinu pudera koja nam je potrebna na licu i zato je ovaj aplikator, baš kao i originalni Beautyblender, jednostavan i uredan za korištenje. Osim toga, može se koristiti i druga strana nove spužvice, ona bež od brušene kože, s kojom možete ponovno blendati make up do savršenstva, kada za to osjetite potrebu kroz dan.

 

Foto: Beautyblender

0