20 najboljih beauty adventskih kalendara za Božić 2021.

20 najboljih beauty adventskih
kalendara za Božić 2021.

Nikad nije prerano za početi odbrojavati dane do Božića, zar ne? Još 78 dana nas dijeli od Božića, a čak i ako ste u dubini duše Grinch i niste veliki obožavatelj blagdanske sezone, možemo se kladiti da ste i dalje uzbuđeni oko ulova najboljeg beauty adventskog kalendara godine. Za brojne beauty entuzijastice diljem svijeta su odavno prošli dani kad su do Božića odbrojavale dane uz malene čokoladice koje bi nestale u jednom zalogaju. Sada se iza tih malih vratašca krije sve od zapanjujućih mirisnih svijeća i čudesnih seruma, do luksuznih ulja za tijelo i mirisa koji tako dobro mirišu da nam je svaki dan poput Božića.

Beauty adventski kalendari rasprodaju se brzinom svjetlosti

Od najdražih favorita poput Lush, Kiehl’s i adventskih kalendara koje kreiraju naši omiljeni beauty web shopovi do onih luksuznijih hitova poput Jo Malonea i Diora – uvijek postoji veliki izbor beauty adventskih kalendara među kojima možemo birati. Iza vratašca se može nalaziti asortiman kultnih proizvoda za njegu kože, make up koji moramo imati i parfema koji stvaraju ovisnost. To znači da samo moramo odabrati onaj koji će nas najviše razveseliti ili koji nam je trenutno najpotrebniji kako bi se počastile.

Ako ste novi u svijetu beauty adventskih kalendara, pomisao da ćete ga nabaviti u listopadu može se činiti čudnom. No, potražnja je toliko velika za ovim pozamašnim kolekcijama da se mnogi rasprodaju prije nego što se lampice počnu raspakiravati. Stoga, imajte na umu da ćete morati brzo odlučiti koji želite jer se beauty adventski kalendari uvijek rasprodaju prilično brzo i ne sumnjamo da će biti ista priča i ove godine.

Pitate se zašto se diže tolika pompa oko beauty adventskih kalendara?

Beauty adventski kalendari donose nam dvostruku dozu sreće. Prvo, tu je ona radost vađenja skincare, haircare ili make up iznenađenja iz najljepše kutije. Neočekivani beauty proizvod savršen je lijek za lud blagdanski raspored. Uz to, tu je i faktor uštede. Naime, najbolji beauty adventski kalendari donose vrhunske proizvode i to često po samo malom djeliću uobičajene cijene. Oni su zaista najbolji način za otkrivanje svijeta najnovijih proizvoda o kojima se šuška, ali i kultnih klasika, bez ulaganja u proizvode pune veličine. U nastavku smo sastavile popis najtraženijih opcija za 2021. godinu. Neki su vam već dostupni za kupovinu, a za neke možete upisati ime na wait listu kako biste ulovili svoj primjerak čim bude dostupan.

Look Fantastic adventski kalendar
Dior beauty adventski kalendar (dostupan će biti od 15. listopada)
Net-a-porter beauty adventski kalendar
Space nk beauty adventski kalendar 2021
Space NK beauty adventski kalendar
Kiehl’s beauty adventski kalendar
Jo Malone beauty adventski kalendar
Dr. Hauschka adventski kalendar
Lush beauty adventski kalendar
Feelunique beauty adventski kalendar 2021
Feelunique beauty adventski kalendar
Susanne Kaufmann beauty adventski kalendar
Nuxe beauty adventski kalendar
Shiseido Exclusive adventski kalendar
Cult Beauty beauty adventski kalendar 2021
Cult Beauty beauty adventski kalendar
Yves Rocher beauty adventski kalendar
Charlotte Tilbury beauty adventski kalendar 2021
Charlotte Tilbury beauty adventski kalendar
Dr. Barbara Sturm beauty adventski kalendar
Biossance beauty adventski kalendar 2021
Biossance beauty adventski kalendar

Foto: Instagram, Space NK, Feel Unique, Liberty, Asos, M.A.C, Dr. Barbara Sturm, Cult Beauty, Look Fantastic, Naturisimo, Feel Unique, L’Occitane, Yves Rocher, Net-a-porter

Učitati još
Zatvori