Proizvod za oblikovanje i njegu kose kakav dosad još nije postojao na tržištu
Proizvod za oblikovanje i njegu kose kakav dosad još nije postojao na tržištu

Proizvod za oblikovanje i njegu kose kakav
dosad još nije postojao na tržištu

Od svog osnivanja 1968., Leonor Greyl nastavlja kreirati nove načine da istakne punu ljepotu kose.

Od božanstvene Crème aux Fleurs do kultnog Shampooing Crème Moelle de Bambou, od ugodne Masque à l’Orchidée do neophodnog Sérum de Soie Sublimateur, Leonor Greyl pruža široku paletu proizvoda za njegu kose. Ono što brend čini posebnim je njegov jedinstveni pristup, spoj odvažnosti, formulacija i kreativnosti s temeljnim opredjeljenjem – ponuditi samo prirodne proizvode čiji su aktivni sastojci dobiveni isključivo iz nevjerojatne svjetske farmakopeje bilja, cvijeća i voća.

Vizija ispred vremena

Ovaj holistički, ekološki odgovoran pristup vizija je ispred svog vremena. Također odgovara tipičnom francuskom poimanju ljepote: profinjen i zahtijevan, protiv dogmi o ljepoti. Iako su napredna istraživanja uključena u rituale ljepote Leonor Greyl, njih je uvijek vrlo jednostavno primjenjivati.

Taj dvostruki cilj – učinkovitost i jednostavnost – posebno se dobro vidi u asortimanu proizvoda za oblikovanje. Oni uključuju gelove za modeliranje, sprejeve za učvršćivanje, zaštitu, povećanje volumena i uvijanje kovrča, serume za poljepšavanje i hranjive losione za raščešljavanje, a koji su prilagođeni svim tipovima kose i frizurama.

Dio ove palete je popularni proizvod, Baume Bois de Rose.

Baume Bois de Rose
Baume Bois de Rose

Njega kose s najboljim prirodnim sastojcima

Do sada je izbor proizvoda za oblikovanje često predstavljao tešku dvojbu između gela jakog strukturiranja, koji postaje krut, i guši kapliarna vlakna i vlasište, i voska, koji daje prirodniji izgled, ali mu nedostaje snaga učvršćivanja i teško se ispire.

Za kreiranje ove formule, odabrali su i kombinirali najbolje što priroda može ponuditi. Baume Bois de Rose je radikalno inovativan proizvod za njegu koji koristi svojstva četiriju iznimnih aktivnih sastojaka. Tu je vosak bobica, s njegovim zaštitnim i omekšavajućim svojstvima, vosak brazilske palme karnauba (Copernicia cerifera), koji pruža nevjerojatnu snagu strukturiranja, vosak jasmina s njegovim izvanrednim hidracijskim svojstvima, i amazonski kupuasu maslac, snažni antioksidans koji djeluje kao anti-UV barijera i ima dugotrajni hidrofilni potencijal kojim pruža više od dvanaest sati neprekidne hidracije kutikule vlasi.

Kombinirajući sve te karakteristike u jednom proizvodu, Leonor Greyl razvija neusporediv proizvod za oblikovanje. Njegova iznenađujuća formula na početku sliči balzamu koji se zagrijava na dlanu prije nanošenja, poput voska za oblikovanje. Trenutačno omekšava kosu, ne ostavlja tragove i lako se ispire. S takvom prozračnom teksturom i snažnom snagom učvršćivanja, svaka frizura – čak i ona najstrukturiranija – postaje moguća, a da pritom ne postane kruta ili suha.

Baume Bois de Rose
Baume Bois de Rose

Baume Bois de Rose savršen je za mijenjanje frizure u danu

Ali to nije sve: poput paste za modeliranje koju možete preoblikovati po volji, Baume Bois de Rose omogućuje vam da promijenite frizuru tijekom dana. Nema više monotonog izgleda od jutra do večeri, nema više pogrešaka pri oblikovanju koje su uporno ponavljali tradicionalni gelovi i voskovi… Ostavite stara ograničenja iza sebe. Sada vlada sloboda i omogućava sve stilove i hirove.

Baume Bois de Rose
Baume Bois de Rose

A kao završni detalj, miris palisandrovine ostavlja suptilan trag u kosi prikladan je za muškarce i za žene.

Amerikanci su izmislili izraz “Instant Classic” da bi opisali nove proizvode koji odmah zauzimaju mjesto u našim životnim stilovima i ne možemo zamisliti kakav je život bio prije njih. Budući da naposljetku nudi sve – postojanost, strukturu i prirodne sastojke – Baume Bois de Rose brenda Leonor Greyl i bolji je nego “Instant Classic”. To je revolucija mekoće i neizostavna pomoć u oblikovanju koji treba usvojiti bez odlaganja… I to zauvijek!

Foto: PR

Učitati još
Zatvori