Proizvodi omiljenog brenda za kosu od sada su nam dostupni i online

Proizvodi omiljenog brenda za kosu od
sada su nam dostupni i online

Authentic Beauty Concept

Proizvodi koji se pridružuju globalnom pokretu održive potrošnje i proizvodnje te predstavljaju primjer “buđenja” ekološke svijesti u kozmetičkoj industriji su proizvodi koji stoje iza holističkog projekta pod nazivom Authentic Beauty Concept. Riječ je o premium brendu koji je stvoren u suradnji s jedinstvenim frizerskim kolektivom kako bi stvorili novi put do autentične ljepote – one koja proizlazi iz svačijeg karaktera. Njihova se filozofija zasniva na stvaranju u potpunosti veganskih proizvoda čistih sastojka pažljivo odabranog porijekla. Uz to, oni su bez silikona, sulfata i parabena te su zapakirani u održivoj i recikliranoj ambalaži.

Authentic Beauty Concept želi omogućiti dostupnost svojih proizvoda

Authentic Beauty Concept želi omogućiti frizerima da tretmane i usluge što više prilagode raspoloženju, rasporedu i potrebama svojih klijenata. K tome žele omogućiti i dostupnost svojih proizvoda. Imajući to na umu, brend je ostvario još jednu suradnju sa salonom Josey Hair & Beauty. Naime, on putem vlastitog web shopa klijentima od sada nudi i proizvode iz Authentic Beauty Concept ponude. Ovakvom se suradnjom renomirani brend želi dodatno povezati sa svojim klijentima te im omogućiti što ugodniju kupnju, ali i brzu dostupnost svojih proizvoda.

Authentic Beauty Concept

Uz Josey Hair & Beauty, Authentic Beauty Concept asortiman dostupan je online i putem HAIRShop.hr platforme te u online trgovinama frizerskih studija Animi te Ritual Hair&Shop. U navedenim online trgovinama, kupci mogu pronaći i novost koju je brend predstavio u siječnju ove godine. Riječ je o apsolutnom hit proizvodu – mirisu za kožu i kosu. On je, kao i drugi proizvodi brenda, upakiran u klimatski neutralnu kutiju. Tako njegovom kupovinom svi kupci pomažu u održavanju čistih oceana. Naime, dio sredstava se izdvaja Banci plastike, dobrotvornom udruženju koje ljudima plaća prikupljanje i recikliranje plastičnog otpada.

Authentic Beauty Concept EDT

Priča o brizi za okoliš, ali i svoje klijente, ne prestaje ovdje. Povodom Dana planeta Zemlje, koji se obilježava 22. travnja, brend je za sve kupce pripremio poseban Coffee Mug. Šalica je napravljena od fermentiranog biljnog škroba te je ugljično neutralna (emisija stakleničkih plinova pri proizvodnji), bez toksičnih supstanci (sigurna za perilice posuđa i mikrovalne pećnice).

Authentic Beauty Concept Coffee mug

Authentic Beauty Concept najavljuje i niz drugih projekata kojima želi ponuditi dodatnu vrijednost svojim klijentima te na taj način stvoriti još autentičnije, zdravije i održive proizvode.

Foto: Pexels, PR

Učitati još
Zatvori