AURA kozmetika vratila se na police hrvatskih drogerija

AURA kozmetika vratila se na police
hrvatskih drogerija

Objavu dijeli AURA (@aurakozmetika)

Srpski brend kozmetike AURA prije dvije godine stigao je na hrvatsko tržište i u vrlo kratkom roku osvojio domaće zaljubljenice u make up. Kvalitetni i djelotvorni proizvodi s pristupačnim cijenama, formula je koja je Auri donijela uspjeh, pa tako i na hrvatskoj sceni, no nakon što se brend povukao s polica Kozmo drogerija, bilo ga je nemoguće uživo kupiti i isprobati proizvode prilikom kupovine, iako ga je nudio, i još uvijek ga u prodaji nudi web shop Tester.hr.

Dobra vijest dočekala nas je početkom ovog tjedna, da se Aura kozmetika vraća na police hrvatskih drogerija, pa odsad njene proizvode možete pronaći u odabranim Bipa trgovinama diljem Hrvatske. Točan popis lokacija pronaći možete ovdje, a Bipa navodi kako će ga proširiti s dodatnim Bipa trgovinama u kojima će se moći kupiti Aura.

Objavu dijeli AURA (@aurakozmetika)

Asortiman proizvoda sastoji se od pudera, korektora, primera, sjenila, eyelinera, maskara, ruževa, sjajila, olovki za oči i usne, sjenila za obrve te više vrsta umjetnih trepavica. U grupi proizvoda za šminkanje usana postoji kolekcija klasičnih ruževa, kolekcija mat ruževa te kolekcija tekućih mat ruževa.

Aura predstavlja i dva iluminatora, više nijansi rumenila i široku paletu lakova za nokte, a zaštitno lice brenda i ove je sezone poznata hrvatska glazbenica Severina.

 

Foto: Instagram, Miloš Nadaždin

Učitati još
Zatvori