Augustinus Bader je lansirao čak dva nova proizvoda koja su svi jedva dočekali

Augustinus Bader je lansirao čak dva nova
proizvoda koja su svi jedva dočekali

Augustinus Bader The Cream je luksuzna hidratantna krema koja se uspješno bori protiv znakova starenja, a obožavaju ju slavne osobe poput Victorije Beckham, Sophie Bush, Kate Bosworth, Sandre Oh i Priyanke Chopre te poznati make up artisti poput Pati Dubroff i Hung Vannga, te bezbroj beauty entuzijastica diljem svijeta. Od lansiranja 2018. godine, patentirana formula za pomlađivanje kože Augustinusa Badera, njemačkog znanstvenika bez iskustva u industriji ljepote, postala je kultni proizvod usmenom predajom, bez ikakvih ulaganja u marketing. 

Augustinus Bader The Eye Cream+The Serum

Ono što The Cream i The Rich Cream čini tako posebnima je kompleks TFC8, koji pokreće matične stanice tijela kako bi se koža regenerirala koža i bila dubinski hidratizirana. Nakon što su The Cream i The Rich Cream postigle kultni status, Bader je polako proširio svoju kolekciju proizvoda. Kreirao je kremu za tijelo, kremu za ruke, balzam za usne, ulje za lice i proizvod za čišćenje lica. No, sada je brend lansirao dva proizvoda proizvoda koja su svi najviše iščekivali – The Serum i The Eye Cream. 

Dva Augustinus Bader noviteta koja beauty entuzijastice već hvale

Augustinus Bader The Serum

Serum sadrži brzo upijajuću formulu za rješavanje brojnih uobičajenih problema kože, uključujući dehidraciju, znakove starenja, oštećenja uzrokovana okolišem i stresom. Uz kompleks TFC8, ova veganska formula sadrži vitamin C, ulje rižinih mekinja, ekstrakt sjemenki nara, planinski runolist i resveratrol. U kliničkim ispitivanjima provedenim na 30 sudionika tijekom dva mjeseca, formulacija je poboljšala hidrataciju 291% u odnosu na početnu vrijednost, a vidljive bore je smanjila za čak 85%.

Augustinus Bader The Eye Cream

Krema za područje oko očiju također je lagana, no dubinski hrani tanku i osjetljivu kožu oko očiju. Uz to, učvršćuje kožu i smanjuje podočnjake i natečenost. Uz kompleks TFC8, ova veganska formula sadrži peptide, niacinamid, vitamin C, ekstrakt stabla arjuna i francuske alge. Klinička ispitivanja Augustinus Bader kreme za područje oko očiju također su dala impresivne rezultate. Tijekom razdoblja od dva mjeseca, 30 ispitanika izvijestilo je o poboljšanju ukupnog sjaja kože, ujednačenosti tena, čvrstoće i elastičnosti, često i do 200% više u odnosu na početnu vrijednost.

Oba proizvoda su dizajnirana tako da se mogu upotrebljavati u kombinaciji s hidratantnim kremama brenda, a dolaze u pakiranjima koja se mogu ponovno puniti i/ili prenamijeniti. Brend predlaže da ih koristite kao elegantne vaze za cvijeće ili posude za make up kistove, olovke i druge svakodnevne predmete.

Augustinus Bader The Eye Cream+The Serum

Augustinus Bader The Serum od jučer je dostupan za kupovinu i kod nas u The Lab Storeu, a The Eye Cream ćete moći nabaviti na istom mjestu od 14. listopada.

Foto: Promo

Učitati još
Zatvori