Skincare proizvodi ovog brenda proglašeni su najboljim svih vremena

Skincare proizvodi ovog brenda
proglašeni su najboljim svih vremena

Ne postoji bolji način za to da se obilježi tri godine postojanja jednog brenda od toga da njegovi proizvodi budu prepoznati kao najbolja njega za kožu svih vremena. Kad je Beauty Inc. odlučio kreirati konačan popis najboljih proizvoda za njegu kože svih vremena, obratili su se ljudima koji najbolje poznaju industriju. Tu su osnivači brendova, trgovci, marketinški stručnjaci, influenceri, urednici, analitičari i make up artisti. Oni su svi redom stručnjaci u svom području. Nakon što su pozvali velik broj insajdera iz skincare industrije da odvagnu koji brend bi mogao biti najbolji, zajedno su zaključili da je Augustinus Bader uvjerljivo zaradio prvo mjesto.

The Cream i The Rich Cream Augustinusa Badera su se u rekordnom roku lansirali u stratosferu svijeta proizvoda za njegu kože“, rekao je jedan od insajdera. “To je kombinacija pravog proizvoda koji je lansiran u pravo vrijeme na pravi način. Uz to, on radi ono što kaže da će učiniti“, dodaje. Kao mladi brend koji je podržan znanošću, Augustinus Bader je nevjerojatno počašćen što je odabran. Zahvalni su na neprestanoj podršci korisnika, te se raduju nastavku svog putovanja.

Augustinus Bader je jedan od vodećih svjetskih znanstvenika

Bader više od 30 godina provodi istraživanja na Sveučilištu u Leipzigu proučavajući matične stanice. Zahvaljujući svojim istraživanjima, predanom radu i vjeri u samoizlječenje, 2008. godine otkrio je do tada neotkrivene sposobnosti našeg tijela. Potom je formulirao revolucionarni hidrogel koji liječi opekline trećeg stupnja bez operacije i presađivanja kože.

Nadahnut svojim revolucionarnim otkrićima i uspješnim pričama svojih pacijenata, Bader je kreirao liniju za njegu kože. Ona je posebna po revolucionarnom i patentiranom spoju Trigger Factor Complex (TFC8). Ovaj spoj djeluje na aktiviranje matičnih stanica koje su zaslužne za prirodne procese obnove tijela i kože. Njegove proizvode obožavaju i svjetske ljepotice, poput Kim Kardashian West, Kris Jenner, Demi Moore, Niomi Campbell, Marie Sharapove, Hailey Bieber i Victorije Beckham, a nesumnjivo ćete ih obožavati i vi.

Augustinus Bader proizvode možete nabaviti u The Lab Store ili ovdje.

Foto: Instagram, Augustinus Bader

Učitati još
Zatvori