Omiljeni muški parfem u novoj verziji – Predstavljen je Armani Code Parfum
Omiljeni muški parfem u novoj verziji – Predstavljen je Armani Code Parfum

Omiljeni muški parfem u novoj verziji – Predstavljen je Armani Code Parfum

U ponedjeljak je u Muzeju suvremen umjetnosti predstavljen novi Armani Code Parfum. U modernom okruženju koje je odisalo daškom suvremenog muškarca, ujedinilo se gotovo 250 uzvanika iz čak 9 država regije.

armani code parfum

Novu mirisnu kompoziciju koju odlikuje inovativna bočica i dizajn otkrili su brojni uzvanici. To uključuje i Petra Benčinu i Tamaru Dragičević, Antu Vrbana, Juraja Šebalja, Franu Maškovića, Marinka Leša, Sanju Vejnović, Ariju Rizvić i Ivu Mihalić. Bili su tu i mnogobrojni mediji i influenceri poput Dušana Petrovića, Lare Begič, Koste Miljkovića, Iasena Georgieva, Dorin Lucije Zelenike.

ARMANI

Nakon originalne verzije mirisa lansirane 2004., uz moderan DJ beat i urbanu atmosferu, sinoć je filozofija brenda „Rewrite the Code“ otvorila novo mirisno poglavlje.

ARMANI
ARMANI

Armani Code Parfum nudi zaokret u svijetu muških parfema

Armani Code Parfum početak je modernog razdoblja u svijetu muških mirisa Giorgio Armani.

Avangardni duh mirisa razbija zastarjele arhetipove muževnosti. Naglašava vrijednost izražavanja i autentične poistovjećenosti. Armani Code Parfum odraz je srži razvijene i moderne muževnosti zahvaljujući svojoj novoj, inovativnoj i dojmljivoj bočici, novom mirisnom sastavu i predanošću održivosti.

Ova nova pravila muževnosti prirodno se slažu s cjelokupnom vizijom kreatora Giorgija Armanija. On muževnost smatra raznolikom i senzibilnom.

ARMANI
ARMANI

‘Moje viđenje muževnosti nije ograničeno uzorcima i nametnutim vrijednostima. Čitav moj rad, od odjeće do mirisa, sve je samo ne stereotipan i izražava neprestano ispisivanje novih pravila. Ovaj novi miris dodatan je korak u tom smjeru.

Muškarac današnjice može slobodno izražavati svoju eleganciju i na taj način pronaći ravnotežu i harmoniju između toga što nosi na sebi i u sebi. Odnosno, na taj se način može predstaviti svijetu i živjeti u njemu’, Giorgio Armani

ARMANI
ARMANI
ARMANI

U samoj srži filozofije mirisa leži ideja „Rewrite the Code“.

Armani Code Parfum podiže mirisni potpis linije Armani Code na novu razinu. Novi miris ima drvenastu i aromatičnu notu kultnog Armani Code mirisa, sada uz dodatak nježnosti koja se postigla zahvaljujući kombinaciji nota irisa. Ova mješavina sastojaka simbol je pojačanog osjećaja kretanja, čime se ističe bit muškarca koji je neprestano u pokretu.

ARMANI
ARMANI
ARMANI
ARMANI
ARMANI
ARMANI
ARMANI

FOTO: PR

Učitati još
Zatvori