Balzam koji usnama pruža olakšanje u samo 60 sekundi

Hladnije vrijeme, niske temperature, vjetar i grijanje sa sobom često donose suhoću usana koje više nisu zdrave, meke i podatne. Naše usne su posebno sklone suhoći i većina nas u nekom trenutku pati od suhih i ispucalih usana, osobito u hladnijim mjesecima. Suhe i ispucale usne su neugodne, ponekad bolne i – zato što su usne uvijek izložene pogledima – mogu negativno utjecati na naše samopouzdanje. Usne su često prvo što drugi na nama vide, zato želimo da budu zdrave, njegovane i lijepe.

Zašto su naše usne suhe i ispucale?

Simptomi suhe i ispucale kože usana dobro su poznati jer ih je većina bar jednom doživjela. Koža usana je suha, zategnuta, a osjećaj neugodan. Postoji nekoliko osnovnih uzroka i okidača za suhe, nadražene ili ispucale usne, a najčešći su: tip kože, struktura usana, okoliš i uzimanje određenih lijekova. Kako su neki ljudi skloniji suhoj koži od drugih, tako su neki osjetljiviji na suhe i ispucale usne. Često kožna stanja poput atopijskog dermatitisa mogu dovesti do suhoće usana.

Koža na usnama je tanja nego na ostatku licu što je čini osjetljivijom na okoliš. Odsutnost znojnih i lojnih žlijezda na našim usnama znači da im je teže privući i zadržati vlagu koja je potrebna kako ne bi došlo do isušivanja kože. Godine također utječu na suhoću usana jer starenjem koža na usnama postaje tanja i ima manju sposobnost zadržavanja vlage. Kako bismo usne održali zdravima, mekim i lijepim potrebna im je svakodnevna hidratantna i obnavljajuća njega.

Eucerin® Aquaphor Lip Repair balzam za usne

Brojne mogućnosti primjene kultne Eucerin® Aquaphor obnavljajuće njege odavno su prepoznate diljem svijeta, a koriste ju veliki i mali. Kako bi usnama mogli pružiti hidratantnu njegu u svakom trenutku Eucerin tim stručnjaka kreirao je Aquaphor Lip Repair balzam za usne u praktičnom pakiranju od 10 ml koje stane u svaku torbicu ili džep.

Eucerin® Aquaphor Lip Repair balzam za usne pruža olakšanje u 60 sekundi! Klinički i dermatološki dokazano umiruje i obnavlja suhe, ispucale usne. Formula obogaćena glicerinom, dekspantenolom, bisabololom i vitaminima C i E stvara idealnu zaštitnu barijeru za brže obnavljanje kože kako bi usne čim prije ponovno bile meke i podatne.

Nježna, ali učinkovita formula bez mirisa i konzervansa krije se u ambalaži s aplikatorom koju ćete lako ubaciti u kozmetičku torbicu, ponijeti na posao ili koristiti kod kuće. Eucerin® Aquaphor Lip Repair balzam za usne prikladan je za odrasle i djecu stariju od 3 godine.

Pružite suhim usnama olakšanje u 60 sekundi

Ne dopustite da vam suhe, ispucale usne pokvare dan. Eucerin® Aquaphor Lip Repair balzam za usne možete primijeniti kad god se vaše usne osjećaju suho i zategnuto i koliko god često želite. Nježna prozirna formula s glicerinom, dekspantenolom i drugim aktivnim sastojcima pruža usnama olakšanje u samo 60 sekundi. Praktična ambalaža za istiskivanje od 10 ml olakšava stavljanje Eucerin® Aquaphor Lip Repair balzama za usne u torbu i nošenje sa sobom kamo god krenuli.

Eucerin® njega za usne uključuje i druge proizvode

Osim Eucerin® Aquaphor Lip Repair balzama za usne, Eucerin u svojoj ponudi ima i Lip Active, nježan i učinkovit balzam koji umiruje i štiti suhe, grube i osjetljive usne s dekspantenolom i vitaminom E te SPF 15 za zaštitu od štetnih UV zraka.

Uz to, Eucerinova ponuda uključuje i Eucerin® Lip Repair balzam koji umiruje i obnavlja izrazito suhe, ispucale usne s dekspantenolom i bisabololom. On nudi dugotrajnu zaštitu usana od štetnih utjecaja iz okoline.

No, možete odabrati i Eucerin® Acute Lip Balm koji trenutno umiruje i vlaži suhe i ispucale usne, kao i perioralno područje oko usana. Pogodan je za korištenje za stanja poput ekcema na usnama i heilitisa, a sadrži licochalcon A, ulje noćurka i glicerol.

Foto: PR

0