U Martimexu predstavljen novi luksuzan niche brand Anomalia Paris
U Martimexu predstavljen novi luksuzan niche brand Anomalia Paris

U Martimexu predstavljen novi luksuzan
niche brand Anomalia Paris

Anomalia podržava, uzbuđuje, energizira i inspirira: vas, sa svim vašim osobinama, vašim različitim raspoloženjem i vašim različitim momentima u životu. Ljudi su po svom postojanju svestrani i mi to želimo slaviti.

Načela brenda su sloboda, svestranost, dvojnost, savršena nesavršenost, idealna mješavina umjetnosti /života, održivost & eco friendly. Ručno rađene bočice proizvedene u jednoj od najstarijih tvornica za proizvodnju stakla u Francuskoj i reciklažno staklo visoke kvalitete.

Anomalia Paris asortiman sadrži liniju od 7 EDP mirisa od 70 ml – Rock Rose, Jardin Humanistes, Aquatic Ozonic, Entre Acte, Narcotic Bohemic, ABED i Cérémonie. Svaki parfem je zasebno nosiv za sebe, ali se i savršeno kombiniraju jedan s drugim. Slobodno se mogu kombinirati po vašoj želji ili po našim preporukama.

Cijeli Anomalia Paris asortiman predstavljen je u novouređenoj parfumeriji Martimex u Vlaškoj od strane osnivačice branda, Elene Spirine. Uz mnoge poznate influencere i medije, veselu atmosferu, dobru hranu i šampanjac, svi su uzvanici bili oduševljeni kako prezentacijom tako i ovim savršenim luksuznim mirisima.

Otkrijte svoj karakter, svoje suptilnosti i dualnosti. Neka bude glasno i otvoreno. Počevši s vašim mirisima. Novi brand Anomalia potražite u Martimex parfumerijama u Vlaškoj, na Trgu i Britancu!

Foto: Promo

Učitati još
Zatvori