Upravo se otvorio beauty web shop u kojem su cijene do 40% manje od uobičajenih

Upravo se otvorio beauty web shop u kojem su
cijene do 40% manje od uobičajenih

U današnje vrijeme, fokus se s klasičnih obrazaca kupovine sve više seli na internet i online trgovinu, zbog čega se svakog dana upoznajemo sa sve više cool brendova i web shopova koji postoje u tom neograničenom online prostoru. Sigurno ste i sami počeli kupovati putem interneta mnogo češće nego što ste to činili u prošlosti i bez sumnje imate neke web trgovine u koje imate najveće povjerenje; što zbog ponude, što zbog cijena, a što zbog činjenice da svako vaše shopping iskustvo prođe besprijekorno i, ono najbitnije, sigurno.

Kada je riječ o kupovini kozmetike, već smo vam pisali o nekim od najvećih online beauty trgovina u koje i same redovito zavirimo, a najbolja stvar je što često imaju promotivne ponude uz koje se zbilja isplati obaviti shopping. No, danas vam otkrivamo jednu drugačiju beauty web trgovinu, koja je zapravo sasvim ‘friška’, jer se otvorila prije svega nekoliko dana. Zove se Akira Beauty, otvorena je u Kaliforniji, svoj distributivni centar ima u Hong Kongu, a dostavlja i u Hrvatsku. Najveća posebnost – sve cijene su u startu između 10 do 40% manje od uobičajenih maloprodajnih cijena kozmetičkih proizvoda.

U čemu je kvaka Akira Beauty web shopa?

Prodajući proizvode za njegu kose, za njegu lica i tijela te razne druge beauty artikle, Akira Beauty odlučila je promijeniti način na koji kupujemo online. No, kako priča točno funkcionira i zašto su cijene popularnih kozmetičkih proizvoda na ovoj platformi (bitno) niže nego u bilo kojoj drugoj beauty trgovini, drogeriji ili parfumeriji?

Akira Beauty za početak se opisuje kao međunarodna digitalna platforma s luksuznom kozmetikom, koja ima globalne buyere u Parizu, Rimu, Londonu, New Yorku, Tokiju, Seoulu, Singapuru i Taipeiju. Oni intenzivno pretražuju spomenuta beauty tržišta u potrazi za ‘must have’ kozmetikom i kupcima u web shopu svakodnevno donose autentične kozmetičke proizvode koje su pomno kurirali, a to je Akira Beautyju, navodi se na stranicama brenda, omogućilo članstvo u jednom od najpoznatijih trgovačkih poduzeća u beauty industriji unatrag posljednjih 30 godina.

Jeftinije cijene, tvrde, moguće su kada se eliminiraju troškovi oglašavanja, besplatnih uzoraka, ambalaža i pakiranja, a ono što Akira Beauty garantira je da su svi proizvodi u web shopu 100% originalni i osigurani od samih proizvođača.

Njihovo međunarodno skladište, piše dalje na stranici, održava se na određenoj temperaturi kako bi proizvodi maksimalno zadržali svoju kvalitetu i pouzdanost, a provode se i stalne kontrole kako bi bili osigurani upravo spomenuti faktori kod svakog beauty proizvoda koji se ovdje prodaje. Jedina iznimka koju kupci mogu primijetiti jest to da neki kozmetički proizvodi dolaze u drugačijoj ambalaži od one na koju smo navikli kod nas na tržištu, no to je zato što pojedini proizvođači plasiraju svoje proizvode u različitim pakiranjima za različite zemlje.

Primjeri brendova koje možete kupiti na Akira Beauty

  • Aesop, Caudalie, Chantecaille, Christian Louboutin, Clarins, Cle de Peau Beaute, Clinique, Darphin, Dior, Embryolisse, Elizabeth Arden, Estee Lauder, Fresh, Jo Malone, La Mer, Laura Mercier, Omorovicza, Oribe, Origins, Shu Uemura, SK-II, Skinceuticals, Tatcha, Tarte…

Dostava u Hrvatsku

  • Za dostave ispod 50 dolara – 10 dolara
  • Za dostave iznad 50 dolara – besplatno

 

Foto: Akira Beauty, Instagram

Učitati još
Zatvori