Afrodita ima nove proizvode za ljeto

Kozmetika Afrodita je pozdravila ljeto, predstavljajući novi hit – TROPICAL Marmeladu sa zaštitnim faktorom 10. Na terasi Swanky Mint Hostela u centru Zagreba je medijima, beauty influencericama i poslovnim partnerima pripremila pravu tropsku avanturu, a zvijezda nove Afrodita Sun kolekcije svakako je ova marmelada, koja napokon dolazi i sa zaštitnim faktorom.

Afrodita Tropical marmelada za sunčanje

Kozmetika Afrodita je nadahnuće za novi ljetni hit potražila na putovanju svjetskim krajevima iz snova, gdje je pomno odabrala prirodne njegujuće sastojke: EKOLOŠKO KOKOSOVO ULJE s Filipina, dragocjeni KARITÉ MASLAC iz Afrike, EKOLOŠKI KAKAO MASLAC iz Perua i Dominikanske republike. Nova Tropical Marmelada, sa zaštitnim faktorom 10, omogućuje bezbrižno uživanje na suncu. Pruža sigurno, brzo i intenzivno dobivanje privlačno preplanulog tena i očarava slatkim tropskim notama.

Opušteno druženje se nastavilo u Afroditinom tropskom vrtu uz koktele u kokosovim orasima u atmosferi prave tropske ljetne egzotike, obavijene mirisima, ali i okusima kokosa, a kako izgledaju svi proizvodi iz Afrodita Sun kolekcije za ljeto, provjerite u nastavku:

Foto: Afrodita

0