Kultni Estée Lauder serum dolazi u novoj, poboljšanoj formuli

Kultni Estée Lauder serum dolazi u
novoj, poboljšanoj formuli

Godine 1982. Estée je kreirala Night Repair, prvi serum u beauty industriji koji je transformirao njegu kože, kao i proces obnove kože. Danas je obilježavamo nastanak nove generacije proizvoda ovog kultnog brenda. Upoznajte najnoviji Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery serum. Radi se o revolucionarnom proizvodu koji se događa jednom u generaciji. Njihovi su znanstvenici došli do novih otkrića koja su najbolji Estée Lauder proizvod učinili još boljim.

Uz ovaj serum proces obnove vaše kože je još brži i sveobuhvatniji. Uz to, on vam nudi inovativnu dnevnu zaštitu koja sada traje cijeli dan, a to je samo početak. Kreiran je za svaku noć, svaki dan, sve znakove starenja i svakoga tko ga poželi isprobati – bez obzira na godine, tip, potrebe ili brige kože. Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery serum ne sadrži parabene, sulfate, sulfite, ftalate, kao ni mineralna ulja.

Serum koji radi i dok vi spavate!

Estée Lauder Advanced Night Repair serum svakog dana i svake noći djeluje protiv svih znakova starenja kože. Dok spavate pomaže prirodnom procesu obnove stanica kože – brže nego ijedan drugi. Uz to, vašoj koži pruža čak 72 sata hidratacije, a to stvara idealne uvjete za prirodan proces obnove. Tijekom dana štiti kožu od štetnog djelovanja svih vanjskih utjecaja iz okoliša uz pomoć svoje najnovije antioksidativne zaštite koja traje osam sati. Advanced Night Repair serum vidljivo smanjuje sve znakove starenja poput finih linija i bore, neujednačenog tena i dehidrirane kože. Njegova nova svojstva omogućavaju mu i smanjenje izgleda proširenih pora te jačanje čvrstoće kože.

Inspiriran ljekarničkim pakiranjem, izgled bočice je transformiran i promijenjen u pakiranje koje se može reciklirati. Bit će vam dostupan na prodajnim mjestima Fabu Spot parfumerije od 07.09. i od sredine rujna u ostalim parfumerijama. Preporučena maloprodajna cijena za pakiranje od 30 ml je 887 kuna, dok za pakiranje od 50 ml ona iznosi 1153 kune.

Foto: PR, Instagram

Učitati još
Zatvori