Dva najnovija seruma domaćeg brenda koja ćete obožavati ove zime!

Dva najnovija seruma domaćeg brenda koja
ćete obožavati ove zime!

Hrvatski brend 757 Natural Cosmetics, svojom je novom kampanjom There are only 78 greys otvorio još jednu kategoriju proizvoda, a ovaj put radi se o proizvodima za njegu lica – The greys. Oni predstavljaju hrvatske planine, točnije njih 78.  Na tržište su lansirana dva nova seruma za lice jedan namijenjen suhoj, normalnoj i zreloj koži sklonoj borama, a drugi masnoj i mješovitoj koži. Uz to, kao i prilikom svakog lansiranja novih proizvoda, i ovaj put vam brend nudi jedinstveni pre-order tijekom kojih ih je moguće naručiti u limited edition pakiranju, i da – postoji samo 78 pakiranja od svakog.

Kao iznenađenje limited edition pakiranja, zajedno s jednim od dva nova seruma za lice, u njemu se nalazi roller od bijelog žada. To je moćni mali mineralni fragment Zemlje koji pokreće cirkulaciju, potiče apsorpciju seruma te pomaže ublažiti natečenost, a povrh svega djeluje iznimno opuštajuće i smirujuće. Kampanja je i ovaj put krenula od nekoliko divnih cura Nike Turković, Nine Slišković Goleš, Ane Bacinger i Patricije Vodopije, cura koje podržavaju brend od početka te koje su #1of78.

Stoga, ako želite biti njihov #1of78, požurite jer pre-orderom limited edition pakiranja koji traje do isteka zaliha, a moguće ih je naručiti samo putem web shopa brenda.

The Golden Mountain za suhu, normalnu i zrelu kožu

Prvi fragment, po imenu Mons d’or ili zlatna planina, prvi je serum za lice koji predstavlja planinu Mosor, smještenu do doma brenda 757 – Žrnovnice. Ova planina, iako siromašna šumom, bogata je kršom, sivim kamenom karakterističnim za Hrvatsku iz kojeg niče ljekovito bilje. Jedno od njih je smilje, prirodni zlatni eliksir mladosti. Serum za lice The Golden Mountain, temeljen na kombinaciji hladno prešanih hranjivih ulja, organskog ulja smilja i skvalana iz masline, namijenjen je suhoj, normalnoj i zreloj koži sklonoj borama. Zbog svojih moćnih sastojaka poput skvalana i ulja baobaba koji pridonose regeneraciji oštećene kože, potiču produkciju kolagena i obnavljaju hidrolipidnu barijeru čineći kožu čvrstom, mekanom i nahranjenom, predstavlja prirodni preparat za suzbijanje znakova starenja kože.

The Sleeping Gaint noćni serum za masnu i mješovitu kožu

Drugi fragment, The Sleeping Giant serum za lice, predstavlja planinu koja izgleda kao div koji spava – Klek. Prema slavenskoj mitologiji, Klek je bio div čije skamenjeno tijelo danas čini planinu koja se uzdiže iznad grada Ogulina. Iako legenda kaže da na njemu žive vještice, vile i vilenjaci, koji ga pokušavaju probuditi iz stoljetnog sna, sve je uzalud jer ovaj moćni div ostaje jedna od hrvatskih uspavanih ljepotica – planina Klek. Zbog toga i zbog svoje brzo upijajuće formule, predstavlja prirodni noćni serum za masnu i mješovitu kožu, temeljen na kombinaciji hladno prešanih ulja bogatih antioksidansima i eteričnog ulja geranija i ružinog drva. Ulje lješnjaka, bogato vitaminom E, održava kožu hidratiziranom i pridonosi njezinoj elastičnosti, a kombinacija vitamina E iz ulja lješnjaka i vitamina C iz ulja šipka čini ovaj serum prirodnim preparatom za suzbijanje bora.

Što predstavlja broj 757?

Ukoliko niste upoznati s pričom i pitate se zašto planine te o čemu točno pričamo, priču o 757 Natural Cosmetics, malim proizvođačima prirodne kozmetike doznajte na njihovoj web stranici. Naime, Antonija & Blanka imaju cilj razviti 757 prirodnih proizvoda jer broj 757 predstavlja broj prebrojivih prirodnih ljepota Hrvatske: 602 otoka i otočića (The Blues), 78 planina (The Greys), 34 rijeke (The Whites), 24 prirodna jezera (The Blacks) i 19 nacionalnih parkova i parkova prirode (The Greens). Svaka kategorija proizvoda predstavlja jednu kategoriju prirodnih ljepota unutar kojih razvijaju proizvode prirodne kozmetike – fragmente Hrvatske, a svaki proizvod priča priču o jednom od njih.

I da, 757 nije jedini broj koji je potrebno zapamtiti, tu je i onaj koji pomaže okolišu i životinjama. 545 (Pet4Pet) akcija predstavlja koncept mogućnosti povrata plastične i staklene ambalaže. Svaki kupac koji napravi povrat plastične ambalaže pridonosi prikupljanju sredstava za pomoć životinjama jer se za svaki povrat plastične ambalaže odvaja PET kuna za donaciju udrugama za pomoć životinjama i azilima, ali i ostvaruje popust na sljedeću narudžbu. Također, cilj akcije je i smanjiti ukupnu količinu otpadne ambalaže i osvijestiti kupce o važnosti kružne ekonomije i ReUse koncepta, zbog čega pozivaju svoje kupce i na povrat staklene ambalaže prilikom čega se također ostvaruju popusti prilikom sljedeće narudžbe.

Antonija i Blanka ističu da su svjesne da tek kreću u „pravi“ razvoj njihove priče te da su sve što rade po pitanju održivosti, etičke proizvodnje i društvene odgovornosti tek mali koraci naprijed, ali rade ono što je trenutno u njihovim mogućnostima. Kažu da znaju da je ambiciozan cilj pred njima, ali i da svaki veliki san počinje sa sanjarima. Možda ga dosegnu one, možda njihova djeca, možda unuci jer je, u konačnici, njihov cilj zajednički svima – barem malo promijeniti svijet na bolje. Fragment po fragment.

757 Natural Cosmetics proizvode možete nabaviti ovdje.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori