Sad je kreirana i 4D krema za još ljepši i sjajniji ten

Sad je kreirana i 4D krema za još
ljepši i sjajniji ten

Što kada biste u samo jednom koraku mogli svome licu podariti sve četiri dimenzije savršenog tena? Melvita predstavlja proizvod inspiriran prirodom, a usavršen znanošću. Radi se o 4D kremi za blistavu put. To je učinkovita organska krema koja obnavlja ujednačenost, blistavost, sjaj i porculanski ten – 4 dimenzije besprijekorne ljepote.

U potrazi za inspiracijom, uvijek je najbolje okrenuti se prirodi. Iste blagotvorne učinke možemo pronaći u laticama morskog narcisa koji se nalazi u samom srcu inovativne formule. Blistava snaga morskog narcisa Melvitu je odvela prema kreaciji kozmetičke verzije biomimikrije. Krema koja kožu čini savršeno glatkom, uljepšanom, a ponajviše blistavom s čistim, prirodnim sjajem.

4D krema oduševljava i svojim mirisom

Organski, prirodni sastojci u srcu formule svojim jedinstvenim djelovanjem i snažnijim svojstvima pružaju koži 4 blagodati – japanska beautyberry neutralizira slobodne radikale za porculanski ten, ekstrakt wintergreen listova djeluje poput ultranježnog kemijskog pilinga za nevjerojatan sjaj, vitamin C štiti kožu od oksidacije što pridonosi ujednačenosti tena, morski narcis i bijeli ljiljan pomažu spriječiti novo nastajanje hiperpigmentacijskih mrlja.

4D krema za blistavu put obavija kožu teksturom blistavom poput snijega, a njezin svjež miris oduševljava sva osjetila. Početne note ylang-ylanga i mente otvaraju put do srca mirisa u kojem se nalaze bergamot i geranij, a na samome kraju miris se razvija prema svježoj bazi cvijeta naranče.

Više informacija, kao i ostale novosti u Nectar Blanc kolekciji, potražite na https://hr.melvita.com/ ili na službenim društvenim profilima – Facebooku i Instagramu.

Foto: Instagram, PR

Učitati još
Zatvori