Stigla su tri nova profesionalna pomagača za oblikovanje tijela

Stigla su tri nova profesionalna
pomagača za oblikovanje tijela

anticelulitni novi izdelki afrodita professional web

Ako ste i vi među onima koji imaju celulit, važno je da zapamtite da u tome definitivno niste same i da je on puno češća pojava nego što možda mislite. Prema istraživanjima, između 80 i 90% žena će u jednom trenutku svog života primijetiti pojavu celulita. On je gotovo neizbježan i ne trebamo ga se sramiti jer on je samo još jedan dio nas. No, svi će razumjeti i ako s vremena na vrijeme volimo koristiti razne anticelulitne proizvode da bismo se osjećale bolje. Beauty svijet nam daje mnoštvo izbora te postoji velik broj anticelulitnih proizvoda koji obećavaju umanjiti njegovu vidljivost. No, ove će godine apsolutni hit biti najnovija 3 profesionalna pomagača za oblikovanje tijela koje je kreirala Afrodita Professional.

BOOSTERI ZA OBLIKOVANJE TIJELA

U Kozmetici Afrodita, osim tjelesnih aktivnosti i zdrave prehrane, preporučuju upotrebu učinkovitih ‘pomagača’ s kojima rezultati neće izostati, pogotovo ako ih primjenjujete redovito. Afroditini drogerijski anticelulitni boosteri još od prošle godine oduševljavaju beauty entuzijastice svojom učinkovitošću. Sve o njima možete pročitati ovdje, a nabaviti ih možete u drogerijama i brojnim drugim maloprodajnim mjestima, te u Afrodita shopovima i putem web shopa.

Visoko učinkovita anticelulitna njega kod kuće

U programu Afrodita Professional, brend ove godine nudi potpuno nove proizvode za oblikovanje tijela i smanjenje centimetara. Oni su namijenjeni visoko učinkovitoj anticelulitnoj njezi kod kuće koja je na još jednoj višoj razini od prošlogodišnjih boostera.

anticelulitni novi izdelki afrodita professional web 3 web

Kreirana su tri profesionalna proizvoda za oblikovanje tijela koji kožu opskrbljuju višim koncentracijama aktivnih sastojaka, snažnijim djelovanjem i odličnim rezultatima u smanjivanju masnih jastučića, vidljivosti celulita i učvršćivanju kože. Radi se o Fat Burning i Body Shaping kremi te o Body Slimming gelu.

Afrodita Professional Fat Burning anticelulitna krema

Afrodita Professional FAT BURNING Anticelulitna krema s učinkom grijanja 1

Anticelulitna krema s učinkom grijanja, Afrodita Professional Fat Burning, smanjuje obujam tijela, masne jastučiće te celulit. Ona povećava prokrvljenost kože i samim time smanjuje opseg bedara, trbuha i bokova te vidljivost celulita. Fat Burning krema kreirana za sve koji žele ponajprije smanjiti opseg na kritičnim dijelovima tijela, ublažiti izgled narančine kore i preoblikovati svoje tijelo. Peckanje, crvenilo i osjećaj umjerenog do intenzivnog grijanja nakon nanošenja su očekivani, čak i poželjni. Oni znače da aktivni sastojci djeluju.

Afrodita Professional Body Slimming anticelulitni gel

Afrodita Professional BODY SLIMMING Anticelulitni gel s učinkom hlađenja 1

Anticelulitni gel s učinkom hlađenja, Afrodita Professional Body Slimming, smanjuje izgled narančine kore, poboljšava prokrvljenost kože, potiče izlučivanje toksina, smanjuje nakupljanje vode u tijelu, ubrzava topljenje masnih naslaga te smanjuje opseg bedara, trbuha i bokova. Body Slimming gel se preporučuje svima koji se žele riješiti izgleda narančine kore te žele smanjiti opseg na kritičnim dijelovima tijela. Idealan je za sve koji imaju problema sa zadržavanjem vode u tijelu, s oticanjem te bolovima u nogama. Naime, njezin izraženi učinak hlađenja djeluje iznimno blagotvorno, opuštajuće i osvježavajuće.

Afrodita Professional Body Shaping krema

Afrodita Professional BODY SHAPING Čudesna krema za oblikovanje i učvršćivanje

Čudesna krema za oblikovanje i učvršćivanje, Afrodita Professional Body Shaping, vidljivo poboljšava strukturu kože. Uz to, ona obnavlja oštećeno vezivno tkivo i čini kožu baršunasto glatkom. Vaša koža je glatka na dodir odmah nakon nanošenja, a svakom ponovnom upotrebom postaje sve čvršća i mladolikija. Posebno vidljive rezultate možete postići svakodnevnom upotrebom u kombinaciji s Body Slimming gelom i Fat Burning kremom.

Recept za postizanje najboljih rezultata

Za najbolje rezultate Afrodita preporučuje korištenje sva tri proizvoda. Naime, upravo kombiniranje zagrijavanja i hlađenja, s večernjom njegom za učvršćivanje, donosi odlične rezultate. To znači da se oba anticelulitna proizvoda trebaju primjenjivati naizmjenično – prvi dan onaj proizvod koji zagrijava, drugi dan onaj koji hladi. Dok se svake večeri, nakon osvježavanja pod tušem, preporučuje korištenje čudesne Body Shaping kreme za oblikovanje i učvršćivanje. Isto tako, imajte da umu da sama upotreba profesionalnih anticelulitnih proizvoda, bez redovite tjelovježbe i promjene prehrambenih navika, nije dovoljna.

Afrodita-Professional

Nova tri proizvoda iz Afrodita Professional linije proizvoda možete nabaviti putem web shopa i u Afrodita shopovima u Zagrebu – Vlaška 41, Frankopanska 7 i Galleria Business Center Iblerov Trg 10.

Foto: Afrodita

Učitati još
Zatvori