Jeste li već čuli za kolagen nove generacije?
Jeste li već čuli za kolagen nove generacije?

Jeste li već čuli za kolagen
nove generacije?

Djelotvoran, učinkovit i jedinstven. Jedini na tržištu s pomno izabranim omjerima, omogućuje ono što nam je najbitnije kod kolagena: maksimalna apsorpcija, najdulje trajanje i zapanjujuće rezultate.

Sastavom i kvalitetom, 100% Smart Collagen sve je što želimo i trebamo od kolagena. Potpisuje ga 100% Smart Food , brend prepoznatljiv po prirodnim i organskim sastojcima. Pametnim i provjerenim sastojcima visoke kvalitete, brend 100% Smart Food svakako zastupa zlatni standard dodataka prehrani uz proizvode koji poboljšavaju kvalitetu života.

Moćna formula

Energija kože ogledalo je našeg zdravlja. Nije tajna da se s godinama suočavamo i sa starenjem kože, borama, suhoćom, sivilom, gubitkom tonusa i volumena. Više nije tajna i da su ista stanja usko povezana s gubitkom kolagena. Budući da je na tržištu, možda više nego ikad, more proizvoda vezanih za pojam kolagen, važno je paziti što i u kojim omjerima unosimo u naš organizam.

Za pravilnu sintezu našeg prirodnog kolagena i maksimalnu apsorpciju njegovog nadomjeska, potrebni su jedinstvena sinergija i pomni izbor sastojaka. 100% Smart Collagen nudi moćnu koncentraciju od 10 000 mg hidroliziranog ribljeg kolagena – i to tipa 1, koji je najsličniji ljudskom kolagenu.

Što ga čini jedinim kolagenom na tržištu s tom koncentracijom, i to u dnevnoj dozi od samo 25 ml. Zbog čega, ovisno o potrebama organizma, može trajati do čak 40 dana uz uzimanje po 12,5 ml. Definitivno najbolji omjer cijene i kvalitete trenutno na tržištu!

Pametni sastojci

Sinteza molekula kolagena i hijaluronske kiseline slabi već početkom dvadesetih, te se posljedično javljaju perutanje kože, bore, dehidracija, zatezanje i najkraće rečeno, umorni look. Kako bismo to spriječili, važan je nadomjestak svih sastojaka koje tijelo s godinama gubi. Pametna formula svakako je ona koja sadrži sastojke koje tijelo prirodno ima i prepoznaje.

Stoga, sinergija sastojaka 100% Smart Collagena s hijaluronskom kiselinom, mineralom ljepote MSM-om, koenzimom Q10 vraća koži elastičnost, ujednačuje i poboljšava ten te smanjuje upalne procese. Kolagen ima ugodan okus naranče, a tekstura mu je gusta, nalik medu, što i ide u prilog njegovim sastojcima.

„Gorivo“ za stvaranje energije u stanici, u službi snažnog antioksidansa, pruža sve popularniji resveratrol. Osim revitalizirane kože, korištenjem 100% Smart Collagena, primijetit ćete zdraviju i regeneriranu kosu, snažnije nokte i općenito, više energije u svim aspektima.

smart collagen

Luksuz dostupan svima

Bolje zdravlje znači bolju kvalitetu života. Tom misijom i vizijom vođen je 100% Smart Food, i iste su bile nadahnuće za kolagen nove generacije, koji ruši sve na što smo dosad navikle od korištenja kolagena. Od dizajna do sastava, luksuz dostupan svima krije se u 100% Smart Collagen staklenoj boci od 500 ml, ili pak u 100% Smart Collagen beauty shotovima 20×25 ml.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori