Poznata Vichy Minéral 89 linija dobila pojačanje: Kremu koja pruža 72 sata hidratacije
Poznata Vichy Minéral 89 linija dobila pojačanje: Kremu koja pruža 72 sata hidratacije

Poznata Vichy Minéral 89 linija dobila pojačanje: Kremu koja pruža 72 sata hidratacije

ERROR, ERROR, PRESKOČILI STE SERUM! VRATITE SE NA KORAK BROJ JEDAN! Zamislite budućnost u kojoj vas robotski glas opominje da ne preskačete korake u skincare rutini nakon što je senzor zabilježio da niste podigli jednu od bočica s police.

U sadašnjosti već imamo serum koji obožavatelji nikada ne preskaču – Vichyjev br. 1 serum u svijetu Minéral 89 booster – službeno je predstavljena i nova Minéral 89 krema za intenzivnu hidrataciju, koja zaokružuje protokol za puniju, snažniju i dobro hidratiziranu kožu tijekom 72 sata. Oba proizvoda slijede Vichyjevu misiju razvoja dermokozmetičkih proizvoda s prirodnim sastojcima koji su u isto vrijeme izuzetno efikasni.

Priroda stvara, Vichy usavršava

Nova krema stigla je u plavičastom dimu vremenske kapsule na inspirativnom futurističkom regionalnom događaju koji je potvrdio status Vichyja kao branda koji spaja najbolje iz dva svijeta – prošlog i onog budućeg.  Ako kažemo da je budućnost unaprijeđena prošlost, misija francuskog branda je od osnivanja bila spajajući inovativnost, znanost i bogatstvo prirode svima pružiti mogućnost da sačuvaju zdrav izgled i ljepotu kože.

Pod geslom „priroda stvara, Vichy usavršava“, razvijena je i najnovija formula – ona zaokružuje njegu nakon primjene sada već kultnog Minéral 89 booster seruma, dajući svakoj koži, nezavisno od tipa i starosti, onaj prvi i najvažniji faktor zdravog izgleda: optimalnu hidrataciju i pomoć u očuvanju barijerne funkcije.

vichy

Znanost o ekspozomu

 „Koža služi kao prirodna barijera između nas i vanjskih faktora kao što su mikrobi, UV zrake i nečistoće, ali samo dobro hidratizirana koža može odgovoriti ovom izazovu, a da pri tom ostane njegovana i svježa. Hidratacija je neophodna i za održavanje zdravog i mladenačkog izgleda sa što manje bora i zato slobodno možemo reći da je hidratacija pola zdravog izgleda kože,“ rekla je dermatologinja Dr. Maja Kovačević.

Vichy je začetnik i u istraživanju ekspozoma kože, odnosno skupa faktora koji na nju utječu tijekom života.

„Zagađenje, manjak sna, hormonske promjene i UV zračenje odgovorni su za 80% vidljivih znakova starenja kože. Zbog toga su nam potrebni proizvodi koji pomažu u hidrataciji i zaštiti barijerne funkcije kože. Vichy je uspješno dekodirao utjecaj svih navedenih faktora i na osnovu toga može predvidjeti potrebe kože u svakoj fazi života,“ istaknula je Nika Tomić, direktorica branda Vichy.

Minimalni broj sastojaka za maksimalne rezultate

Snaga Vichy vulkanske vode i minerala pojačana je dodatnim sastojcima koji su koži potrebni. Čista hijaluronska kiselina osigurava hidrataciju i punoću kože, vitamini B3 i E potiču proizvodnju ceramida i pružaju antioksidativnu zaštitu, dok skvalan pomaže obnovi zaštitne barijere i održava hidrataciju. Zahvaljujući ovoj kombinaciji sastojaka, Minéral 89 krema zadržava nivo hidratacije kroz 72 sata, dok je barijerna funkcija kože 100% obnovljena.

Uz osnovnu verziju koja odgovara svim tipovima kože (all skin types), Minéral 89 krema dolazi i u rich varijanti za suhu do vrlo suhu kožu.  Ljubitelji bogatijih formulacija ocijenili su da rich verziju kreme koža u trenu upija, bez osjećaja ljepljivosti i „klizanja“. Čak 97% ispitanika je ocijenilo da je koža nakon 14 dana nahranjena i hidratizirana, a 96% da je ugodno umirena.

Tri koraka do dobro hidratizirane kože

Ako se pitate što koristiti, serum ili kremu, odgovor je – OBOJE! Booster serum pruža trenutnu hidrataciju i pomaže u jačanju barijere kože, a krema će doprinijeti zadržavanju razine hidratacije tijekom 72 sata. Damama se ovaj protokol preporučuje za svakodnevnu njegu, ali i kao odlična podloga za šminku, a muškarcima kao njega nakon brijanja.

Korak 1

Najprije očistite kožu, a zatim nježno utapkajte dva pritiska pumpice ultrahidratantnog Minéral 89 boostera,  seruma gelaste strukture koji brani kožu od nepovoljnih vanjskih utjecaja. Istraživanja su pokazala da kožu čini punijom i 71% snažnijom, a razinu hidratacije podiže za 41% nakon svega 30 minuta.

Korak 2

Nanesite Minéral 89 kremu za intenzivnu hidrataciju prema vašem tipu kože (all skin types ili rich). Ona održava razinu hidratacije tijekom 72 sata i obnavlja kožnu barijeru 100%, osam puta brže.

 Korak 3

Na nježnu kožu oko očiju nanesite Minéral 89 Eyes koji pomaže u jačanju barijere, zaglađuje sitne bore i smanjuje tamne podočnjake.

Dodatna preporuka za kožu pod stresom je Minéral 89 serum sa probiotičkim frakcijama koji stimulira regeneraciju epiderma i prirodnu obranu kože.

Ne čekajte robote da vas podsjećaju na beauty protokol. Zdravlje je bitno, zato počnite od kože i ne zaboravite da kada je ona u pitanju, budućnost stvaramo već sada. Neka blago prirode nastalo u dalekoj prošlosti, zapakirano u bočice primjenom najnovijih zelenih tehnologija i znanstvenih dostignuća, odmah postane dio vaše rutine.

Više informacija o liniji Minéral 89 i cjelokupnoj ponudi branda potražite na Vichy.hr.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori