Valoviti lob sa šiškama: savršena frizura za bezbrižno ljeto

Valoviti lob sa šiškama: savršena
frizura za bezbrižno ljeto

Tijekom dugog, toplog ljeta naša će kosa, baš kao i naša koža, zahtijevati više pažnje posvećene njezinoj njezi. Dok će različiti sprejevi štiti našu kosu tijekom dana provedenih na suncu i u slanoj morskoj vodi, maska za kosu nahranit će isušene vrhove na kraju dana. Kako će se broj proizvoda povećati baš kao i broj minuta posvećenih njezi kose, jednostavnost u stiliziranju kose bit će i više no poželjna. Popularni lob, omiljena frizura koja je u posljednjih nekoliko godina osvojila ljubitelje duge i kratke kose, i u ljetno doba nametnula se kao izbor koji istovremeno donosi bezbrižnost i trendi look.

OMILJENI LOB OSVAJA I LJETI

Kako bi stvorili svjež izgled koji će pristajati ljetnim danima i prozračnim kombinacijama te zahtijevati minimalno brige, omiljenu frizuru spojiti sa šiškama i prošarajte s svjetlijim pramenovima. I dok će igra pramenova stvoriti dinamičnost u svakoj kosi, šiške će biti detalj koji će donijeti chic izgled inspiriran uvijek besprijekornim Francuskinjama.

I sama dužina lob frizure savršen je ljetni odabir. Istovremeno dovoljno kratka i prozračna za visoke temperature, ali i dovoljno duga za jednostavne frizure. Prpošan rep, romantične pletenice ili ležerna pundža frizure su koje ćete lako izvesti s poludugom kosom u nekoliko minuta. Kako bi dodatno naglasili ljepotu lob frizure i stvorili volumen, klasičan ravan rez zamijenite s nekoliko slojeva koji će u spoju s nježnim, prirodnim valovima sami stvarati frizuru. Jednostavan, praktičan i trendi, lob obogaćen pramenovima, valovima i šiškama izbor je koji ponovno osvaja.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori