Stiže nova Urban Decay Naked paleta

Stiže nova Urban Decay Naked paleta

U posljednjih nekoliko godina, Urban Decay Naked palete sjenila za oči postale su klasikom beauty svijeta. Unutar jednostavnog pakiranja prve Naked palete nalazilo se dvanaest neutralnih nijansi sjenila za oči. Bolja, svestranija i nosivija od bilo koje palete koja se dotad nalazila na tržištu, Naked paleta oduševila je mnoge i postala jedan od beauty proizvoda koji su u nekoliko sati nestajali s polica beauty dućana i online shopova. Svaka sljedeća Naked paleta donosila je nove verzije obožavanog originala i uživala u jednakoj popularnost.

Nakon njezinog puderastog i posljednjeg smokey izdanja koje je na police beauty dućana stiglo 2015. godine te nekoliko Naked paleta posvećenih puderastim proizvodima za lice, Urban Decay ovo ljeto, na oduševljenje brojnih fanova i beauty entuzijasta, vratio se svom prepoznatljivom klasiku i unutar poznatog Naked pakiranja pripremio novih dvanaest nijansi.

NAKED HEAT PALETA

Nakon samozatajne i kratke najave “Something hot is coming” koju je Urban Decay tek nekoliko sati prije izlaska nove palete objavio na svom Instagram profilu, stigla je Urban Decay Naked Heat paleta. Najtoplije izdanje Naked palete dosad, poznate neutralne tonove zamijenilo je s dvanaest nijansi, mat i onih obogaćenih sitnim shimmer česticama, koje se protežu od nježne bež boje kroz breskvaste nijanse do zagasitih bakrenih tonova.

Jednako poput svojih prethodnica nova Naked Heat paleta donosi jednaku jednostavnost pakiranja, fantastičnu pigmantaciju sjenila i nijanse uz pomoć kojih ćete lako stvoriti svaki od trenutno popularnih make up lookova naračnaste i bronačne boje. Savršena za ljetnu sezonu ispred nas, ali i kao novi dodatak unutar svake make up kolekcije koja donosi spoj neutralnih i sexy nijansi, Naked Heat paleti samo nekoliko sati nakon izlaska već se predviđa veliki uspjeh.

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram, Allure

Učitati još
Zatvori