Isprobajte EmFace – tretman koji obožavaju zvijezde kao što su Jessica Simpson i Jenna Dewan
Isprobajte EmFace – tretman koji obožavaju zvijezde kao što su Jessica Simpson i Jenna Dewan

Isprobajte EmFace – tretman koji obožavaju zvijezde kao što su Jessica Simpson i Jenna Dewan

Poliklinika Milojević, od samih početaka podiže ljestvicu kada pričamo o trendovima u estetskoj medicini. Tržište ljepote vrlo je živahno i svakodnevno se nadograđuje novim, sve učinkovitijim uređajima, bilo da se radi o onima za tretiranje lica ili tijela.

Ipak, gotovo da ne postoji relevantan aparat na tržištu estetske medicine kojeg dr. Nikola Milojević nije u najkraćem roku učinio dostupnim hrvatskom tržištu, a sada ponosno predstavlja najnoviju akviziciju, uređaj koji na neinvazivan način, bez igle postiže upravo senzacionalne rezultate.

Nekirurški facelifting koji je osvojio brojne celebrityje

Aparat koji je u Sjedinjenim Američkim Državama ultimativni hit, predstavljen je na jednom od najvažnijih estetskih kongresa IMCAS u Parizu, gdje je izazvao silan interes od strane struke, a odmah nakon njegovog europskog launcha, prvi ga na hrvatsko, ali i regionalno  tržište donosi upravo Poliklinika Milojević.

EmFace, kojeg nazivaju i nekirurški facelifting već je osvojio brojne celebrityje kao što su Jessica Simpson, Alicia Silverstone ili Jenna Dewan i brojne druge koje svoje oduševljenje ovim tretmanom ne kriju.

Rezultati ovog tretmana osjećaju se gotovo odmah nakon prvog tretmana, naime pacijenti izjavljuju kako se vrlo ugodan osjećaj podizanja mišića ili proširenja vidnog polja osjeti odmah iza izvođenja tretmana.

Što je EmFace?

EmFace jedinstveni je tretman koji istodobno učvršćuje mišiće lica i pomlađuje kožu. Proizašao je iz tretmana EmSculpt Neo za oblikovanje tijela, a riječ je o sličnoj kombinaciji radiofrekvencije i mišićne elektrostimulacije HIFES – visokoučinkovite struje koja potiče mišićne kontrakcije, povećavajući tako čvrstoću i gipkost mišića na licu. EmSculpt Neo i EmFace preporučuju se kao savršen spoj kako biste ljeto dočekali u punom sjaju – jedrog lica i čvrste figure.

Tretman koji povećava tonus mišića lica i smanjuje bore

Neizbježnim procesom starenja, sve više gubimo ne samo masne naslage koje licu daju jedrinu, nego i mišićni tonus, pa lice počinje “padati“. Mišićna elektrostimulacija podiže lice, kao da vježbate takozvanu jogu za lice, ali za razliku od vježbi koje treba svakodnevno izvoditi kroz dulji period da bi se postigli  rezultati, EmFace djeluje na mnogo brži i efikasniji način. Tome uvelike pridonosi i radiofrekvencija što zagrijavanjem potiče stvaranje kolagena i elastina u koži koja postaje čvršća i zategnutija. Klinička istraživanja pokazala su da EmFace povećava tonus mišića lica za 30 posto dajući mu punoću, a da smanjuje bore za čak 37 posto. EmFace je odlična alternativa za sve koji ne žele botoks i filere, premda bi za još sveobuhvatnije i profinjenije rezultate optimalno bilo EmFace kombinirati s botoksom ili filerima.

Bezbolan i brz tretman

EmFace se provodi tako da se sonde, odnosno aplikatori pomoću posebnih naljepnica postave na čelo i obraze. Tretman traje 20 minuta, a preporučuje se dvotjedna kura od četiri tretmana u razmacima od dva do tri dana. Odmah nakon prvog tretmana lice poprima svježiji izgled, a optimalni rezultati vidljivi su u prosjeku 90 dana od posljednjeg tretmana. Rezultati se dodatno poboljšavaju tijekom sljedećih nekoliko tjedana.  Za održavanje, preporučuje se ponavljanje tretmana svakih 6 do 12 mjeseci.

EmFace je bezbolan, čak i ugodan, a osim prethodnog čišćenja lica, ne zahtijeva nikakvu posebnu pripremu ni oporavak. Na tretmane mogu ići osobe s raznim tipovima i stanjima kože, uključujući hiperpigmentacije i rozaceju.

Sve informacije pronađite na web-stranici Poliklinike Milojević ili na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram, Youtube.

Tel.: +385 (0)1 485 4441

e-mail: info@milojevic.hr

Radno vrijeme: Ponedjeljak – petak: 08 – 20 sati
Subota: 09 – 14 sati

Adresa: Nova Ves 17 (Centar Kaptol), 10000 Zagreb

Učitati još
Zatvori