U Hrvatsku je stigao genijalan brend poznat po BB i CC kremama
U Hrvatsku je stigao genijalan brend poznat po BB i CC kremama

U Hrvatsku je stigao genijalan brend
poznat po BB i CC kremama

Najtopliji dan u godini, dodatno je začinio Welcome Party brenda Erborian u razigranom ambijentu urbanog gradskog bara. Predstavljena je kozmetika koja spaja najbolje od korejske i francuske beauty tradicije. Specifična je po modernosti, visokoj tehnologiji, sofisticiranosti i bilju iz tradicionalne korejske farmakoterapije.

Tisućama godina duga tradicija uljepšavanja bazira se na prirodnim sastojcima poput yuze (agruma koji kožu osvježava i pruža joj boost vitamina C), ginsenga (koji obnavlja i dubinski njeguje kao izvrstan anti-age sastojak), bambusa (koji umiruje i hidratizira). Ovo sočno voće i bilje obogaćeno je visoko tehnološkim dostignućima laboratorija iz Seula i pretočeno u proizvode koji pružaju vidljive rezultate sada i odmah.

Erborian hibridni proizvodi

Erborian proizvode, hrvatske influencerice i influenceri, beauty novinarke i novinari te ljubiteljice kozmetike iz javnog života, imali su priliku isprobati na svojoj koži te se uvjeriti u wow efekt na prvu. Od glumice Petre Cicvarić, voditeljice Mirne Maras, plesačice Gabriele Pilić, pjevačice Nele Đinđić do influencerica Slađane Ostić i Lucije Lugomer. Svi su pronašli svoj idealan proizvod koji će savršeno nadopuniti dnevni ritual uljepšavanja.

Posebno ih je privukla činjenica da kao užurbane žene s brojnim obvezama, sada mogu nanijeti neke od Erborian hibridnih proizvoda kao što su BB i CC kreme, posebno osmišljene za različite potrebe kože i tijekom cijelog dana imati hidratantnu njegu sa SPF zaštitom, a u isto vrijeme i postojan make-up koji ujednačava i prekriva sve nepravilnosti na koži.

U odabiru idealnih proizvoda za svoj tip i stanje kože pomogle su im Erborian stručnjakinje specijalizirane za njegu kože. Njihove je savjete dodatno oplemenila poznata make-up artistica Dajana Pajkić. Ona je uz razgovor o make-upu, otkrila trikove nanošenja CC i BB krema za besprijekoran ten te je sve koji su za to bili zainteresirani, našminkala i omogućila da zablistaju više puta u jednoj večeri.

Naglasak na prihvaćanje sebe i drugih

Osim uživanja u kozmetici, posebna je pažnja usmjerena na važnost prihvaćanja sebe i drugih, na poticanje i osnaživanje te na ljepotu različitosti. Afirmativne poruke o ljubavi prema sebi i ljudima koji nas okružuju, skladno je uklopio u ambijent studio Eventastic priredivši čaroliju za estete koji uživaju u detaljima.

Proizvodi bez sulfata i parabena, nisu testirani na životinjama te su podsjetili sve na važnost odgovornog pristupanja ritualima uljepšavanja koji mogu u isto vrijeme biti raskošni, ali i odgovorni.

Posebno je dobra vijest za ljubitelje Erboriana da je sada ova kozmetika dostupna i na prvoj web trgovini specijaliziranoj i ovlaštenoj za sve novitete, ali i voljene kozmetičke klasike iz Erboriana. Ove proizvode možete pronaći i u odabranim Müller poslovnicama u Zagrebu, Varaždinu, Trogiru, Rovinju, Makarskoj i Omišu. Više informacija potražite na web stranici brenda te na Facebook i Instagram profilima.

FOTO: Demjan Rožman

Učitati još
Zatvori