Kako izgleda tvornica kozmetike?

Kako izgleda tvornica kozmetike?

aura3

Krajem siječnja ove godine, na hrvatsko tržište stigao je još jedan kozmetički brend koji je ubrzo po dolasku na police Kozmo drogerija izazvao veliki interes kod Hrvatica. Riječ je o poznatoj srpskoj kozmetici AURA, o kojoj smo vam pisali već tada, no jedan nedavni posjet u organizaciji Kozma samoj tvornici u kojoj se proizvodi spomenuta kozmetika, omogućio je shvatiti o koliko se velikom i impresivnom proizvodnom pogonu zapravo radi.

aura9

AURA kozmetika osnovana je 1996. godine u Nišu, gdje se i danas nalazi njena proizvodna baza i pogon koji se proteže na impresivnih 2.500 metara kvadratnih, na kojima su smješteni laboratorij, tvornica i skladište. Ovaj beauty brend trenutno broji čak 100 zaposlenika, od kojih dio čine i stručnjaci poput kemičara, tehnologa i farmaceuta. Od 2003. godine AURA kozmetika vlasnica je ISO 9001 i ISO 2000 certifikata za vrhunsku kvalitetu proizvoda i za najbolju tehnologiju, a kompletni proizvodni pogon u potpunosti je renoviran 2012., i to u skladu s GMP standardom.

aura10

Svi AURA-ini napori usmjereni su k postizanju najviših standarda proizvodnje i posljedično najkvalitetnijih kozmetičkih proizvoda. Koliko je znanja i pažnje utkano u svaki proizvod, najbolje se može vidjeti i doživjeti iz prve ruke, u okolini tvorničkih stručnjaka kroz čije ruke svakodnevno prođe velika količina proizvoda u svim svojim fazama, počevši od pažljivo biranih i kombiniranih sastojaka pa sve do njihova ukalupljivanja u ambalaže po kojima su nam ovi proizvodi najbolje poznati kada ih susretnemo u drogerijama.

aura8

Zahvaljujući velikom kapacitetu proizvodnje, pored AURA proizvodnog programa, tvrtka i drugim poduzećima nudi usluge proizvodnje ‘private label’ proizvoda, a osim podružnica u Beogradu, AURA GROUP korporacija pokrenuta je i u Makedoniji i Bosni i Hercegovini. Tijekom 20 godina postojanja, ova kozmetika postala je lider u proizvodnji i distribuciji kozmetike i proizvoda za kemijski tretman i njegu kose na Balkanu, a otkako je prisutna na hrvatskom tržištu, Hrvatice mogu uživati u velikom broju AURA proizvoda, koji u jedno spajaju dopadljiv i atraktivan dizajn, inovativne formule i pristupačne cijene.

aura7

Isključivo u Kozmo drogerijama može se naći grupa AURA proizvoda za ten, koju čine tekući puderi, tekući korektori, dvije baze, puder u kamenu, puder u prahu i prah za matiranje kože lica. Grupu AURA proizvoda za oči čine baza za sjenilo, mono sjenila, eyelineri, olovke za oči, olovke i sjenila za obrve te gel za fiksiranje obrva i trepavica. Kolekciju za usne čine klasični ruževi, mat ruževi, tekući mat ruževi, olovke za usne i sjajila. Uz iluminatore, tu su i rumenila, umjetne trepavice, alat za šminkanje i lakovi za nokte.

aura13

aura5

aura2

aura12

aura

aura4

Foto: PR, http://www.click4chic.eu/

Učitati još
Zatvori