Pristupačna maskara s 14 milijuna obožavatelja koju želimo isprobati

Pristupačna maskara s 14 milijuna
obožavatelja koju želimo isprobati

Beauty svijet danas je raskošniji i bolji no ikad. Na police naših omiljenih beauty trgovina i drogerija gotovo svakodnevno stižu proizvodi koji obećavaju, ali i nude mnogo. Osim klasičnog shoppinga u najbližoj drogeriji ili omiljenoj beauty trgovini, u potrazi za onim najboljim beauty proizvodima sve se češće okrećemo online shoppingu. Od web trgovina posvećenih beauty proizvodima do web trgovina određenih brendova, internet nam je otvorio vrata prema novom, dosad nepoznatom beauty svijetu koji je istaknuo i nekoliko novih favorita. Pristupačna maskara Moodstruck 3D Fiber Lashes+ brenda Younique jedan je od njih.

PRISTUPAČNA MASKARA S MILIJUNIMA OBOŽAVATELJA

Brend Younique možda ste zamijetili među plaćenim reklama i objavama Facebooku. Younique je pokrenut kao pristupačni beauty brend s novim pristupom. Umjesto probijanja do najvećih svjetskih beauty trgovina ili drogeriji, Younique se odlučio usmjeriti na tada novi oblik oglašavanja putem društvenih mreža. Uskoro, sve više beauty entuzijasta na svojem Facebook Feedu otkrilo je novi beauty brend, a pozitivne kritike na isprobane proizvode u pet godine pretvorile su ga u brend o kojem pričaju svi beauty entuzijasti i insajderi.

U središtu luksuznih, ali vrlo pristupačnih make up proizvoda i proizvoda za njegu našla se Moodstruck 3D Fiber Lashes+ maskara koja je postala internet hit s milijunima obožavatelja koji su upravo u njoj pronašli onaj savršeni wow efekt. Do danas se prodalo više od 14 milijuna Younique maskare, no u čemu je točno njezina tajna?

S milijunima prodanih bočica i pozitivnih kritika iza sebe, maskara Moodstruck 3D Fiber Lashes+ se u posljednjih pet godina zadržala na listi najprodavanijih proizvoda i postala jedan od beauty favorita koje je stvorio Internet. Iza još uvijek mnogima nepoznatog imena brend Younique i pristupačne cijene krije se maskara koja je daleko od klasične. Umjesto jedne bočice, u paketu koji naručite dobit ćete dvije bočice maskare koje u dvije faze maksimalno naglašavaju volumen i dužinu trepavice i stvara efekt ekstenzija

Prvi korak je gel koji se nanosi klasičnim kistom i koji služi kao priprema za drugi korak koji slijedi odmah nakon, prije nego se gel osuši. U drugoj bočici krije se kist u obliku češljića koji će naše trepavice obložiti 3D vlaknima kako bi im dodao volumen i dužinu koju smo dosad mogli postići samo uz pomoć umjetnih trepavica. Nanošenje drugog proizvoda možete ponoviti nekoliko puta, dok ne postignete željeni volumen.

Osim potpune transformacije trepavice koje donosi u dva brza i jednostavna koraka, ova maskara svoje je brojne obožavatelje oduševila i jednako nevjerojatnom izdržljivošću zbog koje ćete ju, nakon što ju isprobate, uvijek držati u svojoj kozmetičkoj torbici. Više o maskari možete saznati na službenoj stranici brenda, a poželite li ju naručiti to možete učiniti preko Amazona.

Foto: Instagram, Younique

Učitati još
Zatvori