Najbolje vodootporne maskare za nadolazeće vruće dane

Svakodnevni make up gotovo je nezamisliv bez maskare – ona je jedano od najprodavanijih beauty proizvoda, ali i jedan od proizvoda oko kojeg se vode najčešće polemike. Svaka dama ima svog favorita i teško je izdvojiti najbolju. Uz to, kad u svoju kozmetičku torbicu i dodamo “the maskaru”, opet smo u potrazi za nekom novom i boljom. Svi imaju isti cilj – postići wow efekt i naglašen pogled – nekima to znači gustoću, drugima duljinu trepavica. No, svima je zajednička jedna stvar – baš nitko ne želi crne krugove oko očiju i razmazanu maskaru, već onu koja će trajati cijeli dan.

Od jutra do mraka bez preslikavanja i crnih “mrlja” oko očiju

Tu u središte pozornosti dolaze vodootporne maskare koje su savršen izbor, osobito za vruće, ljetne dane koji nam uskoro dolaze. Jedina mana ovih maskara je ta što se s trepavica skidaju teže od klasičnih maskara, zahvaljujući vodootpornoj formuli zbog kojeg će potrajati od jutra do mraka ili cijelu noć. No, tu uskače dobra miceralna voda ili neki drugi kvalitetan proizvod za skidanje šminke.

Bez obzira na to nosite li maskaru samo u noćni izlazak ili je koristite za cijeli dan, nije jednostavno odabrati onu idealnu, koja će ispuniti svoju svrhu, a istovremeno ne biti “preteška” za trepavice. Kako bismo barem malo olakšali ponudu, zavirili smo u ponudu poznatih kozmetičkih brendova i izdvojili deset favorita za proljetne i ljetne dane.

Foto: Instagram, Chanel, Lancôme, Dior, L’Oreal, Maybelline, Net A Porter, Urban Decay, MAC, Benefit Cosmetics, Max Factor

 

0