Koliko Francuskinje zapravo mare za make up?

Koliko Francuskinje zapravo
mare za make up?

Objavu dijeli Violette (@violette_fr)

Francuskinje su se oduvijek isticale svojim prepoznatljivim, istančanim modnim stilom koji i danas plijeni pažnju modnog svijeta. Spajanjem ležernih basic komada i elegantnih klasika, Francuskinje stvaraju prepoznatljiv nonšalantni chic izgled o kojem se neprestano priča i čiju su tajnu pokušali razotkriti mnogi. Kao neiscrpna inspiracija u modnom svijetu, francuski stil se osim kroz istovremeno ležerne i elegantne kombinacije reflektira i unutar svakodnevne beauty rutine.

Jednostavnost je ključ njihovog besprijekornog izgleda. Nakon što smo vas upoznali s njihovom svakodnevnom rutinom za njegu kože lice u čiju smo se efektivnost i sami uvjerili, danas vam otkrivamo sve tajne make up rutine Francuskinja.

SVE TAJNE FRANCUSKE MAKE UP RUTINE

Objavu dijeli Violette (@violette_fr)

Francuskinje su oduvijek nalazile savršenu ravnotežu između njegovanog izgleda i jednostavne beauty rutine. Kada govorimo o njihovoj make up rutini, njezin početak ne nalazi se u njihovoj make up kolekciji, već pomno osmišljenoj njezi koja prethodi nanošenju make upa. Nekoliko ljekarničkih proizvoda dovoljno je kako bi zadržale mladolik izgled kože i onaj prirodni sjaj. Osim njegovanog izgleda kože, njihova svakodnevna rutina za njezinu njegu omogućava im i da preskoče onaj prvi, za mnoge nezaobilazni, korak make up rutine – nanošenje pudera. I dok će neke posegnuti tek za laganom toniranom kremom, ostale će ga u potpunosti preskočiti.

Među njima nalazi se i Francuskinja Violette Leduc, make up artistica i globalna kreativna direktorica brenda Estee Lauder, koja na svom Instagram profilu i YouTube kanalu svakom novom objavom otkriva tajne francuske make up rutine.

Objavu dijeli Violette (@violette_fr)

Uz zamjenu pudera pravilnom njegom kože lica, Violette je kroz svoje kratke, ali vrlo informativne videe istaknula još nekoliko make up pravila Francuskinja koja svoj početak pronalaze u jednostavnosti te samo naizgled nemarnom pristupu uz pomoću kojeg postižu prirodan izgled, naglašavajući ono najbolje. Baš poput njihovog modnog stila, njihove make up navike i rutine promišljenije su no što očekujemo.

Jedan od make up proizvoda koje je gotovo nemoguće izbjeći kada govorimo o beauty favoritima Francuskinja je crveni ruž. Kroz godine, crveni ruž postao je sinonim za francuski chic i jedan od onih ne toliko tajnih trikova elegantnog izgleda Francuskinja koji unosi dozu glamura u jednostavnost njihovih odjevnih kombinacija. Iako su velike ljubiteljice crvenih tonova na usnama, Francuskinje ga nanose u tankom sloju koji dodatno utapkaju prstima kako bi stvorile prirodniji izgled.

Objavu dijeli Violette (@violette_fr)

Uz crveni ruž, smokey eyes u najčešće smeđim tonovima ističe se kao njihov omiljeni izbor za jednostavan večernji look. Cat eye linija crnog tuša još jedan je od make up lookova koji još od šezdesetih godina i filmova Brigitte Bardot u kojima je plijenila pažnju svojom eteričnom ljepotom povezujemo s Francuskinjama. Kako bi zadržale nonšalantni look, Francuskinje nikad ne pretjeruju s make upom tako da uvijek između usnama naglašenih crvenim ružom ili očiju istaknutih smokey eyes lookom ili linijom crnog tuša, dok ostatak zadržavaju unutar nježnih nude tonova.

Ostale tajne, ali i odlične make up lookove koje ćete i sami lako kreirati, a inspirirani su najpoznatijim ikonama francuskog stila ili aktualnim trendovima koje Francuskinje obožavaju pronađite na Instagram profilu i YouTube kanalu make up artistice Violette Leduc.

Objavu dijeli Violette (@violette_fr)

Objavu dijeli Violette (@violette_fr)

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori