Poput filera u bočici, novi dermatološki serum je skincare senzacija za 2021. godinu

Poput filera u bočici, novi dermatološki serum je skincare senzacija za 2021. godinu

Kako bi spriječile pojavu bora i postigle izgled punije kože lica, žene su uvijek u potrazi za odgovarajućim anti-age proizvodom koji djeluje. Isto tako, velik broj žena pribjegava estetskim tretmanima kako bi duže zadržale mladolik izgled. No, inovacije u beauty svijetu napokon omogućuju kozmetiku koja je visoko djelotvorna i uz koju možda čak odgodite odlazak na sljedeći tretman. Naime, postoje i bezbolna, suptilna te puno povoljnija topikalna rješenja koja mogu pomoći u postizanju mladolike kože lica. Među njima se posebno ističe najnoviji Vichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler – serum koji oponaša djelovanje filera. Njegova formula je toliko moćna da je već na glasu kao jedan od top anti-age proizvoda u 2021. godini.

Što je ekspozom i zašto je glavni krivac za većinu vidljivih znakova starenja?

S godinama, kao posljedica starenja, koža postaje suha, ten postaje umoran i nejednak, gube se tonus i čvrstoća te se pojavljuju bore i tanke linije. No, jeste li znali da je za oko 80% vidljivih znakova starenja odgovoran upravo ekspozom – spoj okruženja u kojem se nalazimo i životnih navika koji djeluju na naš organizam. Temeljem dugogodišnjih istraživanja o utjecaju ekspozoma na kožu, Laboratoriji Vichy došli su do zaključka da koža gubi prirodnu hijaluronsku kiselinu iz epidermisa kože u većoj količini nego što je može nadoknaditi. Temeljem ovih istraživanja Vichy je kreirao Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler, proizvod koji nadoknađuje 100% dnevnog gubitka hijaluronske kiseline u epidermisu. U nastavku doznajte sve o ovom hit proizvodu koji vam može pomoći smanjiti tanke linije i popuniti bore.

Upoznajte novu anti-age ikonu iz Vichyja

Radi se o iznimno učinkovitom anti-age proizvodu u obliku seruma koji sadrži moćne dermokozmetičke sastojke inspirirane prirodom. Sadrži visoku koncentraciju hijaluronske kiseline od 1,5%, koja se već godinama ističe kao jedan od ključnih sastojaka kada je riječ o anti-age njezi kože. Uz to, Vichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler ojačan je i zaštitnim vitaminom Cg [askorbil glukozid] koji ima protuupalni učinak zahvaljujući antioksidantnom djelovanju te sadrži i učinkovite peptide u svojoj moćnoj formuli, a oni su također moćan saveznik u borbi protiv bora.

U njegovoj formuli nalazi se i čista Vichy vulkanska voda koja izvire na području francuskih vulkana. Obogaćena s 15 minerala, ona pomaže ojačati funkciju zaštitne barijere kože. Zahvaljujući svojim snažnim sastojcima Vichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler intenzivno hidratizira kožu i smanjuje izražen izgled znakova starenja uzrokovanih ekspozomom, koji uzrokuju oksidacijski stres, gubitak hijaluronske kiseline u epidermisu te oslabljuju potpornu strukturu kože. Ovaj serum ima laganu teksturu, a k tome je i hipoalergen te prikladan za korištenje na osjetljivoj koži lica.

Novi Vichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler serum sadrži 1,5% čiste hijaluronske kiseline

Vichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler serum osnažen je s 1,5% čistom hijaluronskom kiselinom s progresivnim učinkom popunjavanja bora. Već znamo da je osnovna uloga hijaluronske kiseline to da na sebe „veže” vodu, hidratizira kožu te aktivira proizvodnju kolagena i elastina. Uz to, ona omogućava bolju apsorpciju drugih aktivnih sastojaka. Osim što marljivo zadržava rezerve vode kako bi se spriječilo isušivanje kože, hijaluronska kiselina dovodi i hranjive tvari do stanica kože te potiče obnavljanje stanica. Ona koži vraća elastičnost i čvrstoću te smanjuje znakove starenja i vidljivost bora. To ovom serumu omogućava da koži nadoknadi 100% dnevnog gubitka hijaluronske kiseline iz epidermisa.

Jedinstvena karakteristika ovog seruma – kreiran je za lice, ali i za područje oko očiju

Vichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler namijenjen je za lice, ali i za područje oko očiju te ciljano djeluje na postojeće bore i tanke linije. Vichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler u obliku seruma savršen je za intenzivnu hidrataciju i njegu kože lica kao i područja oko očiju. Da bi se to potvrdilo, formula je klinički ispitana na osjetljivoj koži te testirana pod dermatološkim i oftalmološkim nadzorom. Stoga, ovaj serum neće izazvati iritacije i možete ga bezbrižno koristiti na cijelom licu.

Elegantna staklena bočica s preciznim aplikatorom

Praktično pakiranje Vichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler seruma olakšava i pojednostavljuje svakodnevnu skincare rutinu. Sve što je potrebno je nježno pritisnuti aplikator kako biste precizno nanijeli optimalnu količinu proizvoda na prethodno očišćenu i suhu kožu. Poželjno ga je isprva nanijeti izravno na ‘kritična’ područja poput bora smijalica ili onih u vanjskim kutovima očiju. Dvije do tri kapi nanesete direktno na njih, potom nastavite s nanošenjem seruma na ostatak lica za najljepše rezultate.

Nanosi se svakog jutra i večeri

Vichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler će najbolje djelovati ako ga nanosite svako jutro i večer. On čini savršen prvi korak njege nakon što lice detaljno očistite i osušite. Svojim progresivnim učinkom popunjavanja zaglađuje bore, poboljšava čvrstoću i podiže kožu. Jednostavno se nanosi, ne ostavlja mastan trag i koža je mekša te osvježena. Stoga se ovaj serum može koristiti i kao podloga za make up.

Rezultati koji govore dovoljno

Prema kliničkom ispitivanju provedenom na 53 žene, novi Vichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler serum smanjuje bore do 47% u razdoblju od šest tjedana. Tanke linije smanjuje do 60% te nadoknađuje 100% dnevnog gubitka hijaluronske kiseline iz epidermisa. Ako se koristi u kombinaciji s njegom iz linije proizvoda Vichy Liftactiv Supreme, ovaj serum daje još bolje rezultate u borbi protiv bora. Lice u konačnici izgleda zategnuto, podignuto i svježe.

Za još bolje rezultate kombinirajte Vichy Liftactiv Supreme SPF 30 kremu sa serumom

Kako bi rezultati bili optimalni, preporučuje se da skincare rutinu upotpunite još jednom Vichy inovacijom, kremom svježeg mirisa i lagane teksture, Vichy Liftactiv Supreme SPF 30. Ona ima dvostruko djelovanje – smanjuje i ublažava bore i učvršćuje kožu, a istovremeno osvaja laganom teksturom i snažnim hidratacijskim učinkom. Uz to, ona pruža zaštitu širokog spektra.

Serumi su važni u svakodnevnoj skincare rutini jer sadrže visoku koncentraciju aktivnih sastojaka te imaju teksturu koja lakše prodire u kožu i pruža joj sve potrebne benefite. No, kako bi serum zadržali tamo gdje ga želimo, potrebno ga je ‘zaključati’ u kožu. Upravo to možemo napraviti nanošenjem kreme na lice nakon seruma. Tako se postiže maksimalan učinak. Već nakon prvog nanošenja Vichy Liftactiv Supreme SPF 30 kreme, koža izgleda glatkije i zategnutije. U 1. mjesecu korištenja ona klinički dokazano smanjuje naglašenost bora te koža djeluje punije, zategnuto, podignuto i svježe.

Više informacija o Vichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler serumu, kao i ostalim proizvodima brenda, potražite na vichy.hr.

Vichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler, preporučena informativna cijena: 277,50 kuna

Vichy Liftactiv Supreme SPF 30, preporučena informativma  cijena: 253,51 kuna

Foto: Sanja Tušek (Instagram)

Video: Red Light Production

Model: Rahela Barić (Talia Model)

Make up: Sonja Kvesić

Frizura: Salon Evelin

Styling: Barbara Repe

Odjeća: Yamamay

Kreativno vodstvo: Hana Bartolović

Posebno hvala Esplanade Zagreb Hotelu na ustupljenom prostoru za snimanje.


Učitati još
Zatvori