Najnoviji trend baršunaste manikure za 2021. godinu

Najnoviji trend baršunaste
manikure za 2021. godinu

Velvet manikura najnoviji je trend za nokte koji se pojavio na društvenim mrežama. Svi oni koji vole nešto drugačije mogli bi postati opsjednuti. Nemojte ovaj najnoviji trend slučajno zamijeniti s onim koji je uključivao lijepljenje baršunastih niti na nokte prije nekoliko godina. Najnoviji trend baršunaste manikure za 2021. godinu uključuje nokte koji svjetlucaju i presijavaju se na takav način da izgleda kao da se radi o baršunu. Ona se kreira posebnom vrstom laka za nokte koji sadrži vrlo fino mljeveni glitter koji, kad se nalakira na vaše nokte, reflektira svjetlost na isti način kao što bi to mogao luksuzni baršun.

Velvet manikura je vrlo jednostavna za izradu

Nije poanta u tome da koristite bilo kakav sjajni lak s glitterom. Šljokice trebaju biti vrlo fino mljevene kako bi se postigao ultimativni baršunasti efekt. Izvrstan je primjer Nailberry L’Oxygene lak za nokte u nijansi Star Dust. Essie TLC Metallic Glow The Distance lak za nokte u nijansi Rose Gold, još je jedna izvrsna opcija. CND Shellac u nijansi Safety Pin također je odličan izbor za oponašanje ovog looka.

Nailberry L’Oxygene Nail Lacquer Star Dust
CND Shellac UV Gel Polish – Safety Pin

Iznimno ga je lako postići jer greške tijekom lakiranja ne dolaze do izražaja. Tako da možete postići efektnu manikuru u tren oka, čak i kad nemate previše vremena.

Foto: Instagram, Look Fatastic, Nailpolishdirect

Učitati još
Zatvori