Uz ove proizvode parfem vam neće ni biti potreban

Uz ove proizvode parfem vam
neće ni biti potreban

Prije nekoliko dana, poznata beauty kuća Chanel lansirala je na našem tržištu nove mirisne proizvode iz svoje Coco Mademoiselle linije.

Dio je to ljetne COCO MADEMOISELLE kolekcije po imenu Collection Été, koja naš mood polako seli u ljetnu sezonu i daje nam nove mirisne sugestije, ako ne i alternative za naše omiljene parfeme, koji s porastom temperatura karakterističnih za ljetnu sezonu ipak znaju postati preteški za kožu.

Ljeti volimo lagane i prozračne mirise koji savršeno prate naše razigrano i bezbrižno raspoloženje, pa upravo u tom duhu u prodaju dolazi i ova Collection Été iz Chanela. Ona nam donosi dva nova proizvoda: COCO MADEMOISELLE L’Eau – mirisnu maglicu i COCO MADEMOISELLE Le Gel – gel za pranje kose i tuširanje, kojeg opisuju savršenim after-sun saveznikom.

Mirisni proizvodi za ljeto

Ovi noviteti iz Chanela, lagani poput pera, ali opet dominantni sa svojim mirisnim notama, potaknuli su nas da istražimo i druge mirisne alternative za naš uobičajeni parfem, kojima ćemo se rado okrenuti u kasnom proljeću i cijele ljetne sezone.

To su redom maglice za kosu, maglice za tijelo, kreme i losioni te mirisni dezodoransi, koji tako dobro odrađuju svoj posao raspršivanja mirisnih nota po kosi i koži, dok istovremeno zadržavaju dojam suptilnosti i elegancije. Taj nježan mirisni veo zapravo je sve što želimo kada se temperatura u termometru popne preko 25 stupnjeva. Dodatni plus: ove mirisne zamjene za parfeme uglavnom su bitno jeftinije!

7 mirisnih favorita

U nastavku smo izdvojile naših 7 favorita za mirisno proljeće i ljeto, uz koje vam klasični parfem neće ni biti potreban.

Mirisni gel za pranje kose i tuširanje

Chanel COCO MADEMOISELLE Le Gel

Mirisna maglica za kosu

Acqua di Parma Peonia Nobile Hair Mist

Mirisna maglica za tijelo

Jo Malone Nectarine Blossom & Honey Body Mist

Mirisni sprej za tijelo

Tom Ford Rose Prick All Over Body Spray

Mirisna krema za tijelo

Lancome Idôle Scented Body Cream

Mirisni losion za tijelo

Le Labo Santal 33 Perfuming Body Lotion

Mirisni dezodorans u spreju

HUGO BOSS Boss Alive Deodorant Spray

Foto: Chanel Beauty, Douglas, Fabuspot, Le Labo, John Lewis

Učitati još
Zatvori