Više od parfema: ugodni mirisi koji će probuditi pozitivne emocije u vama

Više od parfema: ugodni mirisi koji će
probuditi pozitivne emocije u vama

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Audrey Rivet (@audreyrivet)

Na stotine tisuća mirisnih nota stvaraju opojan i neodoljiv svijet toaletnih voda i parfema koji nas osvajaju u nekim uvijek novim, drugačijim i posebnim mirisnim kombinacijama. Svaka mirisna nota nosi svoju priču, svoj karakter i onaj poseban miris koji uvijek i u baš svakome bude osjetila i izazivaju reakciju. One najugodnije mirisne note u nama će probuditi pozitivne emocije, oživjeti uspomene, podsjetiti na miris drage osobe ili nas čak odvesti na neko drugo mjesto ili u neko drugo vrijeme.

Upravo se mirisne note koje u nama izazivaju pozitivne emocije kriju unutar bočica naših omiljenih parfema i toaletnih voda i pretvaraju ih u više od omiljenog beauty začina za svaki dan.

PROBUDITE POZITIVNE EMOCIJE UZ POMOĆ UGODNIH MIRISA

Drvenasti, puderasti, cvjetni i slatki neki su od najčešćih epiteta kojima ćemo opisati mirise koje volimo i prema kojima ćemo tražiti onaj savršeni parfem. I dok će neki uživati u bogatom mirisu vanilije, drugi će u savršenom parfemu ili toaletnoj vodici tražiti svježinu citrusa ili zavodljivost cvjetnih nota. Osim kroz mirisne note koje ih stvaraju, parfeme i toaletne vode možemo dijeliti i na pozitivne emocije koje izazivaju u nama. Tada, svaka kapljica našeg omiljenog mirisa pretvara se u mnogo više od parfema ili toaletne vode – u onaj boost energije ili samouvjerenosti, pozitivnih emocija ili nostalgije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marissa Cox (@ruerodier)

Moćni i magični mirisni kokteli savršeni su način da osvježimo i začinimo svoju svakodnevicu. Odabirom bočice parfema ili toaletne vode istovremeno biramo i emociju kojom želimo nositi sa sobom.

Kako biste zimsko sivilo i melankoliju obojili pozitivnim emocijama, birajte svježe i prozračne citrusne poput United Colors of Benetton Dream Big mirisa koji će vas vratiti u ono ljetno stanje uma. U kombinaciji s nježnim mirisom bijelog cvijeća i dozom zelenila koje možete pronaći u mirisnim notama jabuke i začinskog bilja, citrusni mirisi bit će savršeni odabir tražite li parfem ili toaletnu vodu koja će vam svaki dan dati novi nalet energije. Naš izbor je prozračni United Color of Benetton Live Free miris. Za sve one romantične dane, miris ruže klasik je s kojim ne možete pogriješiti. Kako bi romantičnoj mirisnoj priči dali moderni pomak, birajte cvjetne mirise s dodatkom spicy pačulija, drvenastih nota i ambra poput Dyptique Eau Rose parfema. Nostalgične duše privlačit će topli i ugodni mirisi poput vanilije, badema i karamele koje nas uvijek vode u one najbolje trenutke našeg djetinjstva – jedan od kultnih mirisa koji u nama uvijek izazivaju nalet nostalgije je Flower miris brenda Kenzo. Osim pozitivnih emocija, u bočici parfema ili toaletne vode u kojoj se cvjetne note spajaju s orijentalnim mirisima možete pronaći i onu dodatnu dozu samopouzdanja koja će nam dati osjećaj odvažnosti i hrabrosti. Tom Ford Black Orchid miris je kojeg baš zbog samopouzdanja koje im daje donos

U nastavku otkrivamo ugodne mirise u kojima se kriju one pozitivne emocije koje svakodnevicu čine boljom.

GOOD VIBES MIRIS ZA SVAKI DAN

Dream Big

ZA BOOST ENERGIJE

Live Free

ROMANTIKA SKRIVENA U CVJETNIM NOTAMA

Dyptique Eau Rose

ZA DANE KADA SE OSJEĆATE NOSTALGIČNO

Kenzo Flower

KADA VAM ZATREBA SAMOUVJERENOSTI

Tom Ford Black Orchid

Foto: Instagram, Dyptique, Kenzo, Tom Ford, United Colors of Benetton

Učitati još
Zatvori