Kako u nekoliko minuta osvježiti i hidratizirati kožu nakon vrućeg ljetnog dana?

Kako u nekoliko minuta osvježiti i hidratizirati kožu nakon vrućeg ljetnog dana?

Nakon početnog oduševljenja i doze pozitive koju su u nama probudili prvi pravi ljetni dani, sunčani i iznimno vrući ljetni dani boravak na otvorenom pretvorili su u stalnu potragu za hladovinom i najboljim mogućim osvježenjem. Nakon još jednog vrućeg ljetnog dana i povratka kući, sve što je želimo je trenutno osvježenje. Nakon omiljenog osvježavajućeg napitka i nekoliko minuta odmora, vrijeme je za osvježenje i hidrataciju kože koje će vam donijeti ugodan osjećaj.

SAVRŠENO OSVJEŽENJE NAKON VRUĆEG LJETNOG DANA

Koža je ne samo najveći organ, već i onaj koji je najizloženiji suncu zbog čega savršeno osvježenje počinje upravo s kožom. Kako bi se ne samo osvježili, već i riješili onog grozno osjećaja ljepljive kože prekrivene znojem i prljavštinom, vrijeme je za tuš – i to hladni! Trenutno osvježenje i nalet energije koji donosi bit će upravo ono što trebate, a uz ultimativno osvježenje hladni tuš donosi i brojne druge prednosti poput sjajne kože te sjajne i glatke kose.

Nakon nekoliko osvježavajućih minuta ispod hladnog tuša, vrijeme je da se posvetiti koži lica kojoj su nakon vrućeg ljetnog dana potrebne doza osvježenja i doza dubinske hidratacije. Savršeno rješenje koje donosi oboje su hidratantne maske za lice. Prije nego krenete pod hladni tuš, omiljenu sheet masku za lice stavite u hladnjak ili čak zamrzivač. Nakon tuširanja posegnite za maskom i uživajte prvo u trenutnom osvježenju, a nakon u sjajnoj i hidratiziranoj koži.

Objavu dijeli Sonia (@moikobeauty)

Nekoliko odličnih sheet maski za lice s kojima možete izvesti ovaj vrlo jednostavni i brzi, ali nevjerojatno osvježavajući beauty trik donosimo u nastavku.

Peach & Lily Good Skin Day drench + nourish

Garnier Hydra Bomb

Glow Recipe Watermelon Glow Jelly Sheet Mask

Učitati još
Zatvori