Brzinski trik uz koji će vam tuš na očima svaki puta savršeno ispasti
Brzinski trik uz koji će vam tuš na očima svaki puta savršeno ispasti

Brzinski trik uz koji će vam tuš na očima
svaki puta savršeno ispasti

Jedna od vječnih misterija za ljude koji nisu dobri sa šminkom je kako oni koji jesu tako savršeno nanesu tuš za oči na kapke. Zapravo jedina tajna toga je praksa i vježba. Doslovno nikako drugačije se to ne može usavršiti. Naravno, lakše je i kada pronađete tip tuša koji vam paše i s kojim je najlakše raditi. No, na sreću svih onih koji su se dosad s tušem borili, postoji TikTok i beauty kreatori koji znaju sve trikove.

TikTokerica Bex na svojem profilu često objavljuje makeup tutorijale. U jednom od videa pokazala je kako svi mogu jednostavno izvući cat eye. Sve što vam treba je smeđa olovka za oči. Njom ćete na prstu nacrtati točkicu i povući crtu od kuta oka prema van. Rezultat je savršena, ali meka crta.

Olakšajte si

Nakon to je Bex objavila video javili su se i drugi beauty kreatori. Neki kažu kako točkicu ne crtaju na prstu, već na direktno na kraju oka i onda povuku crtu prstom. Bilo je i onih koji su napomenulo da ovo ipak ne funkcionira kod ljudi sa spuštenim kapcima. Baš kao i sve ostalo, moguće je da ovaj trik neće funkcionirati svima. Ipak, jednom kada se ispraksirate, moći ćete napraviti cat eye u manje od 10 sekundi.

Ovdje je također ključ u tome da probate i vježbate, s vremenom ćete biti sve bolji i svakako će biti lakše nego klasični cat eye. Ako, pak, svejedno više volite klasični, oštri izgled tuša, na TikToku postoje razni trikovi i za to. Svaki je namijenjen tome da vam olakša i ništa vas ne košta da isprobate koji. Tuš za oči, uz malo truda, može postati sastavni dio vaše rutina.

Naravno, ovaj trik možete probati s olovkom za oči u bilo kojoj boji samo je bitno da je kremastija i da se da razmazati. Smeđa, koju Bex koristi, izgledat će prirodnije, crna je klasik, a olovke u boji trend su koji će posebno naglasiti oči, pogotovo ako izaberete pravu boju za sebe.

FOTO: Instagram (@lenamaiah, @maralafontan)

Učitati još
Zatvori