Jedan miris koji će ovih blagdana razveseliti svaku ženu

Magična blagdanska sezona uvijek donosi i vrijeme darivanja kada ćemo svojim najdražima, osim svojeg vremena, pokloniti i znak pažnje u obliku sitnice za dom, hit knjige, toplog pulovera ili beauty proizvoda. U potrazi za savršenim poklonom koji će svakoj ženi u vašem životu izmamiti osmijeh na lice, ni ovih blagdana ne možete pogriješiti ako ga potražite u raskošnom i eteričnom svijetu mirisa. Kao jedan od najposebnijih i najosobnijih poklona koji možete pokloniti, parfemi se uvijek nalaze i na listi najpoželjnijih. Ipak, pronaći onaj savršeni parfem nije uvijek najjednostavniji zadatak jer donosi bezbroj različitih opcija i kombinacija. Drvenasti, puderasti, cvjetni i citrusni samo su se neke od mirisnih skupina unutar kojih ćemo tražiti parfem koji svojim mirisnim notama savršeno opisuje osobu kojoj ga želimo pokloniti.

Savršeni odgovor na potragu za parfemom koji će ove blagdanske sezone iznenaditi i oduševiti svaku ženu pronašli smo u novom mirisu kultne talijanske modne kuće Trussardi. S prepoznatljivim osjećajem za estetiku i eleganciju te izraženim senzibilitetom uz pomoću kojeg uvijek stvaraju baš ono što žene žele i vole, nakon najboljih modnih dodataka od fine i meke talijanske kože, Trussardi je kreirao jedan od najženstvenijih parfema u kojem će se lako pronaći baš svaka žena.

ŽENSTVENI PARFEM KAO SAVRŠENI POKLON

Delikatan, a opet snažan, nezaustavljiv poput sreće i vibrantan poput glazbe, Sound of Donna je novi ženski miris iz Trussardi Parfums kuće koji u svakoj svojoj kapljici nosi esenciju ženstvene i buntovne, ironične i romantične moderne žene koja voli svoj posao, ali i svoje slobodno vrijeme.

U središtu Sound of Donna parfema nalaze se kontrastne note koje donose brojna iznenađenja i ovaj miris čine ugodnim i posebnim, ženstvenim i neočekivanim. Elegantan, ali nekonvencionalan, Sound of Donna je miris koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Pripada novoj olfaktivnoj obitelji koja donosi neodoljiv spoj orijentalno cvjetnih i drvenastih nota.

Njegove gornje note donose miris mandarine koji se zavodljivo poigrava sa zelenim bademima i svježinom magnolije. U mirisnom središtu novog Trussardi parfema nalazi se tuberoza čiju hipnotizirajuću senzualnost dodatno naglašava ženstvenost ruže i nježna mekoća heliotropa. Sound of Donna miris zaokružen je kombinacijom sandalovine, pačulija i Mont Blanc akorda koji, iako su inače u međusobnom kontrastu, stvaraju skladnu mirisnu priču.

Trussardi Sound of Donna

Osim neodoljivog mirisa, ovaj parfem pažnju plijeni i privlačnom bočicom u intenzivnoj i zavodljivoj Ultra Violet boji. Zagonetna ljubičasta koja je uvijek bila simbol nekonvencionalnosti i umjetničke inspiracije spojila se s detaljima u srebrnoj boji koja se pojavljuje u logu i imenu mirisa, na stranicama bočice i kutije. Dizajn bočice nema prednju ili zadnju stranu te joj se možemo diviti iz svih kuteva bez prethodno nametnute perspektive.

U Sound of Donna parfemu s Trussardi potpisom svaka žena pronaći će onaj najodvažniji, ali i najženstveniji dio sebe zbog čega će se njegov mirisni koktel pun iznenađenja brzo pretvoriti u njezin novi mirisni favorit – blagdanski poklon s kojim naprosto ne možete pogriješiti.

Foto: Trussardi

0