Bella Hadid ujutro je natečena kao i svi mi, ali ima super trik za to
Bella Hadid ujutro je natečena kao i svi mi, ali ima super trik za to

Bella Hadid ujutro je natečena kao i svi
mi, ali ima super trik za to

Bella Hadid trenutno je jedno od najhot imena modne industrije. Nema piste po kojoj ona ne hoda i dizajnera koji ne želi da nosi njegove kreacije. Ipak, koliko god strogo, ozbiljno i sređeno izgledala na pistama, Bella je u stvarnom životu jako otvorena oko svojih borbi s mentalnim zdravljem. Ona otvoreno progovara o anksioznosti i deresiji, a još jednom je to napravila prije nekoliko dana na TikToku.

Pričala je o jutarnjoj anksioznosti s kojom se budi, a spomenula je svoje natečeno lice. Posebno se fokusirala na kapke i podočnjake. Vjerovali ili ne, Bella ujutro izgleda kao i svi, iako ju mnogi smatraju nedodirljivom. No čak i kada imaš takav status, natečenost te, evidentno, ne zaobilazi.

Trik za natečenost koji stvarno djeluje

No srećom, Bella je otkrila i kako se natečenosti rješava. Svoj trik otkrila je još prošle godine, a sada se čini prikladno ponoviti ga. Naime, prije nego što krene s nanošenjem skincare proizvoda i šminke, Bella svoje lice potopi u zdjelu vode s ledom. I nije to nikakav novi trik, on je poznat već dugi niz godina, no zbog svoje učinkovitosti stalno se ponovno pojavljuje kao tema razgovora.

Naravno, svima je jasno zašto djeluje, uvijek se preporuča koristiti hladne maske i obloge kako bismo smanjili natečenost. Inače, za ovaj trik s hladnom vodom kažu i kako može ublažiti glavobolje. Ako, pak, s glavoboljama nemate problema i muči vas samo natečenost, a nemate vremena namakati glavu u zdjelu s ledom, uvijek možete preko noći žlicu ostaviti u hladnjaku i onda je pritisnuti na podočnjake.

Naravno, ne morate koristiti ni žlicu, postoje maske za oči punjene gelom koje se također stavljaju u hladnjak kako bi ujutro bile hladne i ublažile natečenost. Natečenost se može rješavati i korištenjem okoloočnih seruma i krema koje sadrže kofein. Tako ćete izgledati budnije, a natečenost će splasnuti. Njih je dobro nanijeti na područje podočnjaka kao i na područje ispod obrve koje također zna nateči tijekom noći zbog retencije vode.

FOTO: Instagram (@bellahadid)

Učitati još
Zatvori