Brzinski trik s maskarom zbog kojeg će i najkraće trepavice izgledati dugo i bujno
Brzinski trik s maskarom zbog kojeg će i najkraće trepavice izgledati dugo i bujno

Brzinski trik s maskarom zbog kojeg će i najkraće trepavice izgledati dugo i bujno

Ako bismo morali izabrati jedan beauty proizvod koji bismo sa sobom ponijeli na pusti otok, to bi bila maskara. Nekoliko poteza maskarom i odmah izgledamo bolje, budnije. Proizvod je to koji, čak i ako nemamo druge šminke, može transformirati naš izgled jer će naglasiti naše oči i trepavice.

Ipak, nije svaka maskara ista. Najprije, različite maskare služe različitim svrhama. neke su tu da daju volumen i gustoću, druge da produže, a treće na uviju trepavice. Nažalost, oni s kratkim trepavicama znaju da im nekada ni najskuplje maskare jednostavno ne pomažu. No što kada bismo vam rekli da možda nije toliko stvar u maskari koliko u načinu nanošenja?

Trik s maskarom za savršene trepavice

Naime, na društvenim mrežama pojavio se trend nešto drugačijeg nanošenja maskare. Beauty kreatori tvrde da taj trik garantira da i kratke trepavice izgledaju bujno i dugo. Stvar je u tome da aplikator stavite baš uz korijen trepavice, skroz uz kapak te da krenete vrtjeti aplikator uz korijen. To će dati dojam gustih trepavica i savršeno ih naglasiti bez puno muke.

Ako je suditi po videima s društvenih mreža, čak i žene s kratkim trepavicama, uz ovaj trik, uspijevaju postići super rezultate. Njihove trepavice izgledaju duže i gušće, ali ne slijepljeno. Realno, to je sve što želim od maskare.

Bilo bi dobro obratiti pozornost na teksturu maskare ako želite da ovaj trik uspije. Trebali biste birati maskaru koja je gušća – ne pretekuća. Također, najbolje će rezultate dati maskare s klasičnim četkicama, a ne gumenim. Prije nanošenja maskare trepavice uvijte, a dobar izbor je vodootporna maskara koja se ne razmazuje i ne preslikava na kapke.

Naravno, ne morate zbog ovoga sad trčati po novu maskaru, ovaj trik trebao bi funkcionirati s bilo kojom maskarom. Ako imate jednu omiljenu, probajte ga s njom. Sve ovo gore navedeno samo su idealni uvjeti, ali radi se o make up triku koji bi trebao funkcionirati s bilo kojim proizvodom. Poanta nije da mijenjate maskaru već način na koji ju nanosite.

FOTO: Instagram (@alissajanay, @k.els.e.y)

Učitati još
Zatvori