Top 8 boja za jesensku manikuru po preporuci poznatog zagrebačkog salona Manos

Top 8 boja za jesensku manikuru po preporuci
poznatog zagrebačkog salona Manos

Neke žene igraju se bojom, duljinom i stilom svoje kose, neke žene vole eksperimentirati s make upom te njegovim bojama i efektima, a neke će se žene svaki put iznova oduševiti manikurom koju su napravile. Njegovani, lijepo uređeni i nalakirani nokti doista su postali poput modnog dodatka i danas preuzimaju ulogu svojevrsne ekstenzije našeg modnog stila. Njima možemo mnogo toga reći ljudima u svojoj okolini, dati im do znanja što u estetskom smislu volimo, a što ne…

Zato svaka nova sezona u nama probudi interes za novim kolekcijama poznatih nail brendova, jer već znamo da će predstavljene biti neke vrlo uzbudljive novosti koje ćemo poželjeti nositi i na svojim noktima, bilo da se radi o boji laka za nokte ili originalnoj ideji za nail art.

Manikure u današnje vrijeme su sve samo ne dosadne, pa u svakom svom posjetu kozmetičkom salonu možemo isprobati nešto novo i nakratko napustiti vlastitu zonu komfora, birajući vibrantne boje umjesto onih klasičnih bež i crvenih, stavljajući razne efektne detalje umjesto klasične francuske manikure i slično.

A kada su u pitanju novi nail trendovi koje će uskoro poželjeti nositi i brojne Hrvatice, poznati zagrebački salon Manos ovdje je apsolutni autoritet. Upravo u Manosu moći ćete se upoznati s većinom noviteta u svijetu manikura, pa ne iznenađuje da je ovaj popularni salon već dobio i najnoviju OPI kolekciju.

Ako netko radi najbolje nijanse za manikure i pedikure, onda je to definitivno OPI, čija se nova kolekcija za jesenske dane zove Scotland. Već nam samo njeno ime govori mnogo, jer riječ je o liniji lakova za nokte čije su boje inspirirane predivnim škotskim krajolicima. OPI Scotland kolekcija inspirirana je zelenim brežuljcima Škotske, sivim dvorcima i bogatim printevima tradicionalnih nošnji, a kao zvijezde kolekcije nameću se upravo lakovi u maslinasto zelenoj boji, sivoj poput čelika, crvenoj i narančastoj, pa čak i puderasto ružičastoj, mističnoj ljubičastoj i u nekoliko divnih tonova plave boje.

Top 8 lakova za jesensku manikuru po preporuci salona Manos donosimo u nastavku:

OPI Things I’Ve Seen In Aber-Green
OPI Rub-A-Pub-Pub
OPI Nessie Plays Hide & Sea-K
OPI Boys Be Thistle-Ing At Me
OPI Grabs The Unicorn By The Horn
OPI Edinburgh-Er & Tatties
OPI Gel Color Red Heads Ahead
OPI Suzi Needs a Loch-smith

Foto: OPI, Instagram

Učitati još
Zatvori