Top 5: najbolji korektori za tamne podočnjake

Top 5: najbolji korektori za
tamne podočnjake

Užurbana svakodnevica te brojne obaveze i brige koje nas prate gdje god krenuli nerijetko će ostaviti traga na našem licu. Nekoliko sati sna manje i nekoliko doza stresa više bit će sasvim dovoljni da istaknu tamne podočnjake i stvore umoran izgled. Ipak, čak ni nakon neprospavane noći i nimalo ohrabrujućeg pogleda na odraz u ogledu, naši podočnjaci ne moraju otkrivati umor koji osjećamo. Kako ih s riješiti? Jedan jednostavan trik i dva beauty proizvoda bit će sve što vam treba!

JEDAN TRIK I DVA PROIZVOD ZA SVJEŽI IZGLED SVAKI DAN

Nakon trenutnog osvježenja koje ćemo pronaći u umivanju lica hladnom vodom, vratite svježinu i svom pogledu uz pomoć žlica koja ste prethodno držali u zamrzivaču petnaestak minuta. Položite ih ispod očiju i držite nekoliko minuta kako biste ublažili vrećice ispod očiju. Nakon brzog osvježenja, vrijeme je za njegu – krema za područje oko očiju jedan je od koraka koji nikako ne smijete preskočiti ne samo kako biste stvorili svježi izgled, već i kako biste spriječili prerano starenje kože i pojavu sitnih bora.

NAJBOLJI KOREKTORI ZA TAMNE PODOČNJAKE

Iako će jednostavan i brzi beauty trik sa žlicama bez sumnje vratiti dozu svježine, a krema za područje oko očiju pružiti dozu prijeko potrebne hidratacije, korektor je onaj magičan proizvod koji će u nekoliko poteza u potpunosti prekriti tamne podočnjake i stvoriti svjež i mladenački izgled koji baš nikome neće otkriti neprospavanu noć ili nekoliko sati sna premalo iza vas.

Savršeni korektor za područje oko očiju mora odgovoriti na dva izazova – prekrivanje tamnih podočnjaka i stvaranje svježeg izgleda – zbog čega uvijek tražimo korektore sa snažnim pigmentom, ali i s dozom hidratacije. Uz dobar pigment i sastojke koji omiljeni make up pomagač u borbi protiv tamnih podočnjaka obogaćuju hranjivim svojstvima, lagana tekuća formula koja se prilagođava svakom tenu, stvara dojam svježine te ostavlja besprijekoran finiš izbor je koji će vam preporučiti svi vizažisti i beauty znalci. U kojima korektorima možete pronaći savršenu kombinaciju pigmenta, hidratacije i lagane tekuće formule? Od pristupačnih drogerija do prestižnih beauty kuća, pet najboljih izdvojili smo u nastavku.

MAYBELLINE INSTANT AGE REWIND ERASER DARK CIRCLE

BOURJOIS RADIANCE REVEAL ANTICERNES

NARS RADIANT CREAMY CONCEALER

NARS Radiant Creamy Concealer

CHARLOTTE TILBURY MAGIC AWAY

Charlotte Tilbury Magic Away

YSL BEAUTY TOUCHE ÉCLAT 

YSL Beauty Touche Éclat Radiant Touch

Foto: Instagram, Bourjois, Charlotte Tilbury, Maybelline, NARS, YSL Beauty

Učitati još
Zatvori